Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти п'єш якісь ліки,крім чаю з лимоном?Зашибись. 37.5![]()
Не. Чувствую, что уже надо.Ти п'єш якісь ліки,крім чаю з лимоном?
Не. Чувствую, что уже надо.
я краще промовчу.Та давай, говри.я краще промовчу.
Шо говорить?Ти сам знаєш,що просто так не пройде,а граєшся.Ну грайся.Дорослий мужик,а як дитина.Та давай, говри.
Ну мне надо было дать организму побороться. Не проканало. Ща аптека откроется, пойду азимед куплю.Шо говорить?Ти сам знаєш,що просто так не пройде,а граєшся.Ну грайся.Дорослий мужик,а як дитина.
Вали давай.Ну мне надо было дать организму побороться. Не проканало. Ща аптека откроется, пойду азимед куплю.
Да подожди ты, аптека в 8 открывается.Вали давай.
В тебе противовірусне ще з п'ятниці повинно дома лежати.Ще він вчився там на когось,прогулював як обично.Да подожди ты, аптека в 8 открывается.
Терапия - 4/5В тебе противовірусне ще з п'ятниці повинно дома лежати.Ще він вчився там на когось,прогулював як обично.
Ой,ще диплом приложи,дохтор.?А себе вилікувати не можеш.Терапия - 4/5
Хирургия- 4/5
Гинекология- 4/5
Педиатрия - 4/5
Это госы.
И у меня не ОРВИ, а ОРЗ. Мне противовирусные не нужны.
Я не понял, ты чё взьелась?)Ой,ще диплом приложи,дохтор.?А себе вилікувати не можеш.
Бо поражаюсь людській не серйозності.Давай топай в аптеку,поки дійдеш,відкриється.Я не понял, ты чё взьелась?)
Она за углом., 1 минуту ходьбыБо поражаюсь людській не серйозності.Давай топай в аптеку,поки дійдеш,відкриється.
Где ты трезвенников видел?)Привет обчество) задолбали вы, трезвенники… Бодя молодец ?
Тут конечно, злые вечно и бурчатГде ты трезвенников видел?)
Всем привет!
???Ща тапком кинуТут конечно, злые вечно и бурчат
Я щас кину… утро доброе злюка????Ща тапком кину