Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
? Чого так зразу негативно, свиню, я навпаки кажу про те, повага і забота повинна бути для всіх, а так і є, сім'я вже сформована як би це не звучало, чоловік приходить вже в сім'ю в треба прикласти зусилля аби стати її повноцінним членом, причому зусилля повинні бути і з боку жінки в тому числі
Мне кажется что мать должна больше усилий прикладывать, ну если конечно уверена в своём мужчыне

Ти не смійся, це моя думка, людина спитала думки жіночої половини, свою думку я висказала, підйобувати мене не треба, це я так для ясності
я тебе не підйобую, просто ти написала думку 99,9 % жінок. таке відношення до даного питання закінчується повним фіаско

скажу вам з власного досвіду. якщо ти вибудуєш ідеальні стосунки з нерідними дітьми - як правило то дає зворотній ефект - починає ревнувати їх мама, і це виливається у різного роду неадекватні речі
я незнаю просто, наскільки глибоко потрібно оту всю тему розвинути
тут вже стільки різних понять зачепили...
давайте якось організовано все обговоримо?
чи, ой всьо?))

я тебе не підйобую, просто ти написала думку 99,9 % жінок. таке відношення до даного питання закінчується повним фіаско
От і чудово що в тебе є власна думка, моя при мені, твоя при мені?
скажу вам з власного досвіду. якщо ти вибудуєш ідеальні стосунки з нерідними дітьми - як правило то дає зворотній ефект - починає ревнувати їх мама, і це виливається у різного роду неадекватні речі
я незнаю просто, наскільки глибоко потрібно оту всю тему розвинути
тут вже стільки різних понять зачепили...
давайте якось організовано все обговоримо?
чи, ой всьо?))
А є смисл? Розвивати.. кожен при собі залишиться, твій досвід був негативний, він не є показовим, знайдеться ще та яка змінить твою думку?

А є смисл? Розвивати.. кожен при собі залишиться, твій досвід був негативний, він не є показовим, знайдеться ще та яка змінить твою думку?
ну це так само, якби 100 чоловік попісяли на трансформатор, 99 пострадало, 1 повезло. потім ти говориш кожному з ти 99 чоловік "ну це в тебе просто поганий досвід"
Машка, є така наука, статистика!
то дуже точна наука, вона не помиляється

спробуй подумати більш ширше

це ж якраз беруть анегдоти про зустріти динозавра 50/50
від такого складу думки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі