Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
аферист), Мы здесь всех роспихиваем чтоб у нас холостяков не было?....а ты стараться не хочешь
Я временами возвращаюсь в строй)
Треба з жінкою ці питання обговорювати, велику роль грає ще вік дитини, на скільки близькі відносини у них в сім'ї були, спочатку бути другом звісно, а далі час покаже
Ну то хз, странная конечно тема. Я вот считаю иначе. Кто кому другом быть должен? То кто обеспечивает или тот кто потребляет?

Я временами возвращаюсь в строй)

Ну то хз, странная конечно тема. Я вот считаю иначе. Кто кому другом быть должен? То кто обеспечивает или тот кто потребляет?
Ну ти ж приходиш в сім'ю значить тобі як дорослій людині налагоджувати контакт, причому з усіма членами сім'ї, вони ж без тебе якось жили, і твоя задача максимально зробити це комфортно , для себе в тому числі, те що у вас з мамою все ок, то чудово, різні жінки бувають звісно, і діти різні..приходити і "строїти" точно нікого не треба. Розумна жінка зробить так і вистроїть атмосферу в сім'ї що ні дитина не буде себе "чужою"почувати, ні чоловік, який також потребує уваги і заботи..

Ну ти ж приходиш в сім'ю значить тобі як дорослій людині налагоджувати контакт, причому з усіма членами сім'ї, вони ж без тебе якось жили, і твоя задача максимально зробити це комфортно , для себе в тому числі, те що у вас з мамою все ок, то чудово, різні жінки бувають звісно, і діти різні..приходити і "строїти" точно нікого не треба. Розумна жінка зробить так і вистроїть атмосферу в сім'ї що ні дитина не буде себе "чужою"почувати, ні чоловік, який також потребує уваги і заботи..
Ну то ж розумна жинка…
Это ты от ребенка требуешь ?
Не конечно, я в общем

Бінго! Ми тебе прийняли))))
Отак ,виховуєшь їх ,виховуєш. Вчиш, кормиш, а будеш все рівно приймаком.:)

На мій погляд ,нічого особливо робить не треба. Воно або зрослось , або ні. Дитина як захоче і відчує довіру , то само піде контакт . А як ні , то хоч із штанів вискочи.

Взагалі то тре кликати Юрка, він в таких питаннях розуміється :good:

На мій погляд ,нічого особливо робить не треба. Воно або зрослось , або ні. Дитина як захоче і відчує довіру , то само піде контакт . А як ні , то хоч із штанів вискочи.
Я тоже так думаю

І мама ніяк не вплине....як би не старались

Ну мама з дитиною. Прийняли у світ чарівний світ нового мужика, свиню невдячну)
? Чого так зразу негативно, свиню, я навпаки кажу про те, повага і забота повинна бути для всіх, а так і є, сім'я вже сформована як би це не звучало, чоловік приходить вже в сім'ю в треба прикласти зусилля аби стати її повноцінним членом, причому зусилля повинні бути і з боку жінки в тому числі

Admin заглянь до нас, є дискусія))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі