Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не плачь, бедненький! Не надо!)Жаль ?)))
Не бери більш приклад з Царя.В нього поганий настрій,бо він хворіє.У царя набралась
Тебе плакать нужно, упустила, не добилась?Не плачь, бедненький! Не надо!)
Если я чего-то не добилась, значит просто не добивалась... Вообще...Тебе плакать нужно, упустила, не добилась?
?Пусть не разносит бактерииНе бери більш приклад з Царя.В нього поганий настрій,бо він хворіє.
Ба, я шучу) че тыЕсли я чего-то не добилась, значит просто не добивалась... Вообще...
Я тоже)))Ба, я шучу) че ты
Як ви мені надоїли,їй Богу.А ще на мене шото звиздят.Ви можете нормально общатись???Пусть не разносит бактерии
?Я тоже)))
Ну не один ты шутник))) Извини

Мож лозыною их?Як ви мені надоїли,їй Богу.А ще на мене шото звиздят.Ви можете нормально общатись??
Как?что не так?платок ему нужно было дать?Як ви мені надоїли,їй Богу.А ще на мене шото звиздят.Ви можете нормально общатись??
Бросаю тебе перчаткуНу не один ты шутник))) Извини![]()
Плохо. Очень плохо.Меня царя сопли вообще не интересуют
Вашу дівізію,задрали ви з соплями ?Я поїм сьогодні бл без соплєй?????????????Как?что не так?платок ему нужно было дать?
Или сказать,,вау,какие у тебя красивые сопли,,
?Ничего что она девочка?дуэлянтБросаю тебе перчатку
Та кушай, ток салфеток возьми ?Вашу дівізію,задрали ви з соплями ?Я поїм сьогодні бл без соплєй?????????????
?Ой....напугалПлохо. Очень плохо.
Я просто молчу))) И жую)))Вашу дівізію,задрали ви з соплями ?Я поїм сьогодні бл без соплєй?????????????