Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не указывай мне? Ану не маши мені тут

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не указывай мне? Ану не маши мені тут

Не сип сіль на рану? я собі вже в нас тут придивилась? куплю сама?Скажи хай внучку закине,він в сумку положе?????????
Яку хош?Я не можу оприділитись.Тож хочу сумку,нічого не подобається.Якесь таке ніяке.Не сип сіль на рану? я собі вже в нас тут придивилась? куплю сама?
Та никуда они не идут. Всегда при мне? Ану не маши мені тут
Боожже, голодненьке вже??? пошлі мислішки пішли
Правда, иногда кипешуют...Поэтому я выбираю рюкзаки)))Яку хош?Я не можу оприділитись.Тож хочу сумку,нічого не подобається.Якесь таке ніяке.
То - под...бкаНе сип сіль на рану? я собі вже в нас тут придивилась? куплю сама?

Да я зараз з рюкзаком.Удобно не спорю.Але ж я не завжди в кросах ганяю.Хочу сумку.Ходила і в Територію і ще якісь магазини,все однотипне.Поэтому я выбираю рюкзаки)))
Да, иногда надо бы и сумочку, но такая же фuгня как у тебя) Выбрать не из чего)Да я зараз з рюкзаком.Удобно не спорю.Але ж я не завжди в кросах ганяю.Хочу сумку.Ходила і в Територію і ще якісь магазини,все однотипне.
Капец яке подлеНе сип сіль на рану? я собі вже в нас тут придивилась? куплю сама?
Харьковчанку бериЯку хош?Я не можу оприділитись.Тож хочу сумку,нічого не подобається.Якесь таке ніяке.

Покаж,в тебе по любому є така?Капец яке подле
Харьковчанку беристильно и практично
![]()
Я уже гуглила) Нет такой сумки?Покаж,в тебе по любому є така?
???ОбманщикЯ уже гуглила) Нет такой сумки?
НетуПокаж,в тебе по любому є така?
у меня маленькая спортивная сумка я много шмоток не беру никогда
Я уже гуглила) Нет такой сумки?

Тю,так би і сказав що клєтчаста?а то харьковчанка???![]()
Луи витон заценил даже
Пожалуйста![]()
Ну бессмертная классика всегда в моде)))![]()
Луи витон заценил даже
Пожалуйста![]()
У нас ее барабашовкой иногда зовут)) все всё сразу понимают))![]()
Луи витон заценил даже
Пожалуйста![]()