Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139172
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
От і добре. А конкретніше? Щось тихо якось?Привіт.Все добре?
Талант?Содержательно![]()
![]()
Хто працює,хто бухає.Якось так???От і добре. А конкретніше? Щось тихо якось?
??Золотий характер???Ти хоч сказати що в мене поганий характер![]()
Реабілітувалась ???Золота характер
Моложавий який?
Вот накера ты вспомнила !!!!!!!!!!!!!!!! ???Талант?
Хто працює,хто бухає.Якось так???

Я ужинаю. Меня отключили от мира (Веталь с телевизор чё-то делает) А ты?Талант?
Хто працює,хто бухає.Якось так???
А я в оперному театрі.Правда з виїздом надом?????Я ужинаю. Меня отключили от мира (Веталь с телевизор чё-то делает) А ты?
Смачного ?Я ужинаю. Меня отключили от мира (Веталь с телевизор чё-то делает) А ты?
Скидуемся по 500 колов,позже объясню нет времениОт і добре. А конкретніше? Щось тихо якось?
?Реабілітувалась ?
Как это?А я в оперному театрі.Правда з виїздом надом?????
Спасибо большое?Смачного ?
Дуже просто насправді.Береш азбуку,дівчинку 5 років,і починаєш вчити букви.Азбука на шафі,дівчинка в кутку і плаче,і щось там ще лепече ?????????Как это?![]()
ЦерберДуже просто насправді.Береш азбуку,дівчинку 5 років,і починаєш вчити букви.Азбука на шафі,дівчинка в кутку і плаче,і щось там ще лепече ?????????
Скидуемся по 500 колов,позже объясню нет временивы в теме

? МачухаДуже просто насправді.Береш азбуку,дівчинку 5 років,і починаєш вчити букви.Азбука на шафі,дівчинка в кутку і плаче,і щось там ще лепече ?????????
Тю,навіть слова не кажу.Дивлюсь телевізор,три рази сказала йди в кімнату роби що хоч,нєт і нєт.Хай стоїть.Цербер![]()
Какая прелестьДуже просто насправді.Береш азбуку,дівчинку 5 років,і починаєш вчити букви.Азбука на шафі,дівчинка в кутку і плаче,і щось там ще лепече ?????????

Тема огоньчем скидываетесь?
В какой же мы теме, если мы не в теме??
![]()

Да ,всьо.Проїхали.?Я і цербер і мачуха і тиран?? Мачуха