Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В тебе син,буде тобі невістка ????????Поганяє трохи?

Я не можу відсидіти.Вона не дається,не бити ж її.Одно нєт,і все.Ніякі розмови нічого не пробиває.Стоїть,реве а не уступить.
Ну у меня все впереди :rolleyes:
Я до 13 лет был золотой ребенок ? а потом чето пошло не так:pardon:

?ПЕПА?, вот тебе элементы воспитания:i-m_so_happy:
1-го сентября первоклассника собирают в школу. Бабушка: — Девочек не обижай, за косички не дергай! Дедушка: — В обиду себя не давай! Мама: — Яблоки положила в портфель в бумажный пакетик. Обязательно помой руки перед едой. А ты, папа, почему молчишь? Папа:— Я ведь веду его в школу, поговорю по дороге. Идут с сыном в школу, навстречу блондинка, ноги от ушей — просто сеkс-бомба! Остановились, открыли рты, проводили взглядом. Папа поворачивается к сыну: — Видел? Сын восхищенно: — Видел! Папа: — Так вот, запомни, сын- таких **@т только отличники!

?ПЕПА?, вот тебе элементы воспитания:i-m_so_happy:
1-го сентября первоклассника собирают в школу. Бабушка: — Девочек не обижай, за косички не дергай! Дедушка: — В обиду себя не давай! Мама: — Яблоки положила в портфель в бумажный пакетик. Обязательно помой руки перед едой. А ты, папа, почему молчишь? Папа:— Я ведь веду его в школу, поговорю по дороге. Идут с сыном в школу, навстречу блондинка, ноги от ушей — просто сеkс-бомба! Остановились, открыли рты, проводили взглядом. Папа поворачивается к сыну: — Видел? Сын восхищенно: — Видел! Папа: — Так вот, запомни, сын- таких **@т только отличники!
У мене дівчинка???????

Тобі смішно?я плакати хочу.В садіку всі хвалять,вдома як міняють дитину.Характер батька прибитого.Годину стоїть в углу,прошу візьми книжку,почитаємо букви і ти вільна,нєт і всьо.Сусіди думають що я її убиваю.
Ну це да, замотивувати їх складно, особливо коли кругом телефони комп'ютери. Нічого всього навчиться ??запасайся антистресом?

Ну це да, замотивувати їх складно, особливо коли кругом телефони комп'ютери. Нічого всього навчиться ??запасайся антистресом?
Да хай як хоче.Я ще буду нерви тратити.Буде до 18 в садок ходить.????Сказала їй,виє шо вовк в лісі?

В тебе син,буде тобі невістка ????????Поганяє трохи?
??
Я не можу відсидіти.Вона не дається,не бити ж її.Одно нєт,і все.Ніякі розмови нічого не пробиває.Стоїть,реве а не уступить.
??? Не турбуйся, це ще цвіточки, ще відсидиш?

Добрый вечерочек...:hi:
С понедельника не заходила, настрочили ровно 102 стр. Афигеть. Что тут? Кто чем живёт?

IMG_20210901_193005_227.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі