Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та блін,мене уже півгода ОСББ напрягало покрасить пожарну лєстніцу,у нас вона на балконах.Бо уже не жовта має бути а коричнева.Ну от я і созрєла???Сиділа мазюкала.
Так можна ж було взяти без запаху ?

Та блін,мене уже півгода ОСББ напрягало покрасить пожарну лєстніцу,у нас вона на балконах.Бо уже не жовта має бути а коричнева.Ну от я і созрєла???Сиділа мазюкала.
А чего ты, а не само осбб???? Вы ж ща это деньги платите и не малые???

В след раз бери эмаль на акриле она не воняет но дороже. Ну так как там литр надо то норм
Вони принесли краску,мені тільки покрасить треба було.
А чего ты, а не само осбб???? Вы ж ща это деньги платите и не малые???
Нафіг вони мені в квартирі.Я краще сама.

Вони принесли краску,мені тільки покрасить треба було.

Нафіг вони мені в квартирі.Я краще сама.
Ну ты смелая и отчаянная... Хотя канешно после стольких годов общения с чебурашками, то трубу покрасить ваще не проблема.

Я не такой :rolleyes: Просто у меня клевая бабка а у Машки красивая ава:rolleyes:
? Гера, коли тобі додому ти кажеш?
Неа :rolleyes: седня читал про малолеток и грустил? я с 21 года с одной:vinsent:
?? Хвалю
?

А что? Будешь меня ждать?
С дед морозом на оленях привалим:i-m_so_happy:
Если лягавые не поймают :sarcastic:
?? Кажу шо компліменти роздаєш, заскучав за жіночкою мабуть дуже?
Ну якщо сапоги в торбі будуть, то можеш заїхать?
А угадай кто будет в сумке:bb:
? Хто

Як це пізно?
Мені тоді тоже пізно?
Ну а як ти представляєш? Порахуй,це якщо зараз,а якщо ще через рік?Да нє,пізно.Хоча іноді хочеться побавитись.Бо моя мені прикурити дасть.Така вредна,що капец.Придушить хочеться.?Її ровесниця пішла в школу сьогодні,а моя у 18 піде.Нічого неможна заставити вчити.Всі книжки порвала.

?? Кажу шо компліменти роздаєш, заскучав за жіночкою мабуть дуже?
Ну якщо сапоги в торбі будуть, то можеш заїхать?

? Хто
Та я всегда вас хвалю не нада прибеднятся :rolleyes:
Лучший подарок в мире ?
Но мужу лучше не видеть,чтоб не сломал:sarcastic:
Ну а як ти представляєш? Порахуй,це якщо зараз,а якщо ще через рік?Да нє,пізно.Хоча іноді хочеться побавитись.Бо моя мені прикурити дасть.Така вредна,що капец.Придушить хочеться.?Її ровесниця пішла в школу сьогодні,а моя у 18 піде.Нічого неможна заставити вчити.Всі книжки порвала.
В 18 говорит:ahaha:

Та я всегда вас хвалю не нада прибеднятся :rolleyes:
Лучший подарок в мире ?
Но мужу лучше не видеть,чтоб не сломал:sarcastic:

В 18 говорит:ahaha:
Тобі смішно?я плакати хочу.В садіку всі хвалять,вдома як міняють дитину.Характер батька прибитого.Годину стоїть в углу,прошу візьми книжку,почитаємо букви і ти вільна,нєт і всьо.Сусіди думають що я її убиваю.

Тобі смішно?я плакати хочу.В садіку всі хвалять,вдома як міняють дитину.Характер батька прибитого.Годину стоїть в углу,прошу візьми книжку,почитаємо букви і ти вільна,нєт і всьо.Сусіди думають що я її убиваю.
Характерная растёт эт норм :i-m_so_happy:

??? Знаю проходили, відсиділа сама до 4класу

Характерная растёт эт норм :i-m_so_happy:
В тебе син,буде тобі невістка ????????Поганяє трохи?
??? Знаю проходили, відсиділа сама до 4класу
Я не можу відсидіти.Вона не дається,не бити ж її.Одно нєт,і все.Ніякі розмови нічого не пробиває.Стоїть,реве а не уступить.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі