- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На дату только глянь..)Йду тоді ще візьму??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На дату только глянь..)Йду тоді ще візьму??????
У меня подружка в центре СПИДа работает. Звонит и говорит, что мол надо бы по школах, колледжах раздать, беседы провести. Мол, помоги, Михална) Ну ок, дело благородное. Передаёт с Винницы маршруткой... Ящик на 1000 презиков, без пакетаЙду тоді ще візьму??????

Глаза водителя надо было видеть ?????? А мне ж деваться уже некуда?????? Поблагодарила и такая с ящиком контрацептивов от бедра?????бл,зараз.?Свєжак???На дату только глянь..)

Ну тут теж тіпа акція проти віл,сніду, туберкульозу.У меня подружка в центре СПИДа работает. Звонит и говорит, что мол надо бы по школах, колледжах раздать, беседы провести. Мол, помоги, Михална) Ну ок, дело благородное. Передаёт с Винницы маршруткой... Ящик на 1000 презиков, без пакетаГлаза водителя надо было видеть ?????? А мне ж деваться уже некуда?????? Поблагодарила и такая с ящиком контрацептивов от бедра?????
Не рекомендую ими пользоваться
Відмазалась гарно??Вони мене уже достали з цими прєзіками,разів 3 підходили ??? будто якась мєтка на мені є???Взяла,комусь подарую ?
Я таким не користуюсь ?Не рекомендую ими пользоваться
Виноград і 1сливаА до кави шо було?
А то????Відмазалась гарно??
И не пользовалась никогда?..)Я таким не користуюсь ?
Ти 2й хто мене вітає?? дякую, не знала шо і сьогодні день ангела, я то думаю чого мені смажених крилець хоцця?Не то слово... у жены))
Машка с праздником Тебя! Успехов и фарта!
Неа?И не пользовалась никогда?..)
???чого мені хоцця?
Чо так слабо? А цикнути?Виноград і 1слива
А так можно..?)Да?)
Буду третя ,з днем ангела???малиха??Всього і багато!??Ти 2й хто мене вітає?? дякую, не знала шо і сьогодні день ангела, я то думаю чого мені смажених крилець хоцця?
Без цикання сьогодніЧо так слабо? А цикнути?
Завтра будеш цикати?Без цикання сьогодні
ЗряЯ таким не користуюсь ?