- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ясно з тобою всьо. В принципі нога твоя, тому...Починається ....з понеділка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ясно з тобою всьо. В принципі нога твоя, тому...Починається ....з понеділка
Так вы ж бюджетники сегодня отрабатывать должны были...Работа такая, нервная... Вот и отрываемся как можем))) А с сорбентами ты молодец ?

Я поки на концерті?????потім підключусь?Починається ....з понеділка
Я в понедельник отработала, на параде) А ей сочувствую от всей души))))Так вы ж бюджетники сегодня отрабатывать должны были...
Я смотрел как ОНО собиралась на работу и плакал![]()
![]()
![]()
![]()
Мляяя... уже дома... и хочет суши ... вы реально долбонутые ? ? ?Я в понедельник отработала, на параде) А ей сочувствую от всей души))))
Купи жене суши!????? И Фраголино!?Мляяя... уже дома... и хочет суши ... вы реально долбонутые ? ? ?
І ліва,і права мої.....піду,не переживайЯсно з тобою всьо. В принципі нога твоя, тому...
Не відволікайся?Я поки на концерті?????потім підключусь?
И десертик ?Тут ваще меня лишили вариантов![]()
![]()
![]()
Ой мля, йди на Віника, там талантом аж пре
Ищи средство для расслабления..)Шарлотта, не ржи, хор Вєрьовкіна??????
От ти в тєму??????кому прєзіків набрати,тут роздають??????Ищи средство для расслабления..)
А ты точно на концерте?От ти в тєму??????кому прєзіків набрати,тут роздають??????
???ДаА ты точно на концерте?![]()
Тогда побольше набирай.. Подарки можешь делать))
Вони мене уже достали з цими прєзіками,разів 3 підходили ??? будто якась мєтка на мені є???Взяла,комусь подарую ?Тогда побольше набирай.. Подарки можешь делать))
Как же без него ? ?И десертик ?

Правильно, в жизни всё пригодится..Вони мене уже достали з цими прєзіками,разів 3 підходили ??? будто якась мєтка на мені є???Взяла,комусь подарую ?

Йду тоді ще візьму??????Правильно, в жизни всё пригодится..![]()
![]()