Prostomariia
Only read
- Дописи
- 19596
- Реакції
- 42697
- Бали
- 3765
Prostomariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тоді не нийНет.Пока нет причин.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоді не нийНет.Пока нет причин.

Вітання і хороший настрій. А ще вихідний, мож на роботу не йти, скажи начальству що Морфій дозволивЗнову?
В такому разі дякую ? що даруєш мені??

Так бобра б визвала?Может быть на телефон села?)
Не....не села....я только могу его в суп кипящий уронить???Может быть на телефон села?)
Да не звемо ми його?
Не обманывай себя, скучаешь же… ты дождалась вчера девушку ту?Да не звемо ми його?
Переворачивай календарь)Обрадовал) Начинать дни в календаре отмечать?)
Я серьёзно поговорю... Это уже никуда не годится ?Насвари неї,бо вона мене не слухає?
Скоро братцы, скоро…Переворачивай календарь)
Ні,не дочекалась.Но я вивчила всю інфу???Вона з Прилук,чернігівська обл.і принаймні рік назад був чоловік ?Так що пацани прольот ?Не обманывай себя, скучаешь же… ты дождалась вчера девушку ту?
? ДякуюВітання і хороший настрій. А ще вихідний, мож на роботу не йти, скажи начальству що Морфій дозволив![]()
От куда инфа???? От артистка???Ні,не дочекалась.Но я вивчила всю інфу???Вона з Прилук,чернігівська обл.і принаймні рік назад був чоловік ?Так що пацани прольот ?
Чёт ты больше ищешь чем мы все вместе))Ні,не дочекалась.Но я вивчила всю інфу???Вона з Прилук,чернігівська обл.і принаймні рік назад був чоловік ?Так що пацани прольот ?
Нова жертва?Ні,не дочекалась.Но я вивчила всю інфу???Вона з Прилук,чернігівська обл.і принаймні рік назад був чоловік ?Так що пацани прольот ?
Лысый из браззерс????Шо? кто бобра звал?
Переживаю за вас?Ви ж лінивці?Чёт ты больше ищешь чем мы все вместе))
Уви,не срослось???Нова жертва?
ну нафиг(Лысый из браззерс????