DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вот читаю.....и думаю...как правильно прочитать,пИсал или писАл
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вот читаю.....и думаю...как правильно прочитать,пИсал или писАл
Пиши ты, придумал тоже , очередь?ПЕПА, так писал или нет?) Думаю в очереди стоять, или как)
Правильно,хто не вспів,той запізнився?Пиши ты, придумал тоже , очередь?
Арбузом остуженым кстати неплохо закусыватьНорм,в мене тож арбуз?

А то пока Миша надумает...у меня и отпуск закончится ?Правильно,хто не вспів,той запізнився?
Пока шо нє)) сьогодні допрацюю, а от завтра можеш вітати))Воспитатель, тебе вже можна вітати?
За чем очередь?Правильно,хто не вспів,той запізнився?
Тю,отпуск.?Тут пенсія щоб не застала,а ти з отпуском???Ладно,щас я по їм,і піду в наступ на очередну нєвєсту???Бо шото наші хлопці,не риба не м'ясо.А то пока Миша надумает...у меня и отпуск закончится ?
За нєвєстой???За чем очередь?
Тобі може і "тю отпуск" , а для мене ціле собитіє))))Тю,отпуск.?Тут пенсія щоб не застала,а ти з отпуском???Ладно,щас я по їм,і піду в наступ на очередну нєвєсту???Бо шото наші хлопці,не риба не м'ясо.
Хоть ни че?Тю,отпуск.?Тут пенсія щоб не застала,а ти з отпуском???Ладно,щас я по їм,і піду в наступ на очередну нєвєсту???Бо шото наші хлопці,не риба не м'ясо.
За нєвєстой???
Смачного ?Ладно,щас я по їм
і піду в наступ на очередну нєвєсту???

?Бо шото наші хлопці,не риба не м'ясо.
Ще незнаю???Позову,будем знайомитись.Тільки блін не лякайте ?Хоть ни че?
Ти гукай, ми всі будемо мовчати, а хлопці хай розбираються)))Ще незнаю???Позову,будем знайомитись.Тільки блін не лякайте ?
Машку за ляшку ? ? ?Воспитатель, тебе вже можна вітати?
Я не готов с тобой конкурировать... Сразу сдаюсь)Тю,отпуск.?Тут пенсія щоб не застала,а ти з отпуском???Ладно,щас я по їм,і піду в наступ на очередну нєвєсту???Бо шото наші хлопці,не риба не м'ясо.
За нєвєстой???
Дивіться мені?Щоб я не красніла за вас.За хлопців уже привикла?Всьо сама,всьо сама???Ти гукай, ми всі будемо мовчати, а хлопці хай розбираються)))
Давай пиши,я ще їм?Я не готов с тобой конкурировать... Сразу сдаюсь)
Біда прямДивіться мені?Щоб я не красніла за вас.За хлопців уже привикла?Всьо сама,всьо сама???