Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139172
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ЛибертиЦе хто?Я не готова до дієти.???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ЛибертиЦе хто?Я не готова до дієти.???
Аааа,хай читає.Я її подразню скумбрією в 12 ночі???Либерти
Свобода что-ли?Он в бане...Либерти
бл,я думала Лєнка з ума зійшла???Свобода что-ли?Он в бане...
Ну епся...не кого больше банить шоли))Свобода что-ли?Он в бане...
Її?!!Аааа,хай читає.Я її подразню скумбрією в 12 ночі???
Ну фсьо,тепер через цей бан прощай фігура ???нема контролюНу епся...не кого больше банить шоли))
Ну я подумала що Ліберталія.А ти за фітнес тренера.Ну епся...не кого больше банить шоли))
Її?!!
Та скажи просто, що заскучила ?Ну фсьо,тепер через цей бан прощай фігура ???нема контролю
Это не я... Меня опередили)Ну епся...не кого больше банить шоли))
Її?!!
Ще ні.Хай париться?Та скажи просто, що заскучила ?
Я б написав що Лєнка))Ну я подумала що Ліберталія.А ти за фітнес тренера.
Це мала прийшла з садочка танцює???Это что за детсадовское творчество?
Яка мала, чия?...мальчик скачет в клипе а-ля группа руки вверх?Це мала прийшла з садочка танцює???
Моя,це її улюблена очередна пісня.Включає,щоб я слухала.Яка мала, чия?...мальчик скачет в клипе а-ля группа руки вверх?
Моя эту в прошлом году пела...Моя,це її улюблена очередна пісня.Включає,щоб я слухала.
че вы тут?А... Вот где корень с хреном...????????. Капец...это ж надо как я думала, что ты девочка, ну практически студентка, а оно вот оно что донечку имеешь?.Моя,це її улюблена очередна пісня.Включає,щоб я слухала.
А что тут не ясно то?)А... Вот где корень с хреном...????????. Капец...это ж надо как я думала, что ты девочка, ну практически студентка, а оно вот оно что донечку имеешь?.
Я просто запуталась в яВпших родственных и родительских связях??
Моя эту в прошлом году пела...Правда она старше твоей.)