Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
IMG_20210825_201443.webp

Та это ты волнуйся, не будет хорошей скидки, я напрямую вопрос решать буду, уж лучше с переплатой??
Здравствуйте. Вас беспокоит, инспектор налоговой службы. Что значит, " решать на прямую"? Без оплаты НДС?

Ошибочное мнение. Это - болезнь. Просто, в каждом организме, розвивается по- разному. Этиловый спирт, по сути, относится до наркотических веществ
Ок, я згідний. Але при цьому скажу, що був свідком, як пацанів (шо алко, шо нарко) возили по лікарях, монастирях і т.д. - ефекту ноль.
І при тому бачив, як інші пацани самі себе брали в руки - з просто відмінним результатом.
Маю реальний приклад, як мій сусід спився на ніц, та умудрився сам вибратись з ями, і зараз він дуже успішний і поважний чоловік. 8 років - ані каплі не п'є.

Здравствуйте. Вас беспокоит, инспектор налоговой службы. Что значит, " решать на прямую"? Без оплаты НДС?
Товарищ инспектор, я не виновата он сам пришёл, спровоцировал и ушёл...найдёте его, заберите мой НДС?
Это не важно,не бери дурного в голову:smoke:
Так деньги я кому передам тогда?

Хотите открою секрет чем занят Зелёненький? Кино про себя смотрит :sarcastic:
IMG_20210825_195837.webp

Ок, я згідний. Але при цьому скажу, що був свідком, як пацанів (шо алко, шо нарко) возили по лікарях, монастирях і т.д. - ефекту ноль.
І при тому бачив, як інші пацани самі себе брали в руки - з просто відмінним результатом.
Маю реальний приклад, як мій сусід спився на ніц, та умудрився сам вибратись з ями, і зараз він дуже успішний і поважний чоловік. 8 років - ані каплі не п'є.
Так і я про це, організми різні. Готовий, укласти парі, не одної жінки, ти не знайдеш, яка поборола алкоголізм

Так і я про це, організми різні. Готовий, укласти парі, не одної жінки, ти не знайдеш, яка поборола алкоголізм
Ой, давай краще не будемо про жінок)))
Я говорю суто про пациків!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі