- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ты мне ещё про окрошку втирала

Ти нічого не втратив за ці 30 років) Я її тож не пробувала і не збираюся)я жив 30 років на світі, і дякуючи групі Знакомство forever взнав що таке окрошка, а ти смієшся..
А тобі ся нічо не злипне?)))
?????Це на замовлення 10 шт???А тобі ся нічо не злипне?)))
А шо это какоэ
Це корзинки з пісочного тіста одні з куркою з грибами інші з броколі і червоною рибою в вершках з сиром???А шо это какоэ![]()
![]()
![]()
Мне 100шт.Це корзинки з пісочного тіста одні з куркою з грибами інші з броколі і червоною рибою в вершках з сиром???
Вкусненько ???Це корзинки з пісочного тіста одні з куркою з грибами інші з броколі і червоною рибою в вершках з сиром???
Папрашу гречу не трогатьЗнайшли їжу ,гречку.???

А ты шурупаешь там шотоЦе корзинки з пісочного тіста одні з куркою з грибами інші з броколі і червоною рибою в вершках з сиром???

Броколи выкинуть, остальное завернуть по пять шт ? ? ?Це корзинки з пісочного тіста одні з куркою з грибами інші з броколі і червоною рибою в вершках з сиром???
Да хоч 200?Мне 100шт.
По чём?)Да хоч 200?
Це в мене у дворі хлопчина кофейню відкрив,це йому туди.Можу сказати що дорого?Папрашу гречу не трогать
А ты шурупаешь там шото
И че по чем? И как вы ето продаёте с доставкой![]()
Багато)))По чём?)
Ну понятно что не по 5 рублей ?Це в мене у дворі хлопчина кофейню відкрив,це йому туди.Можу сказати що дорого?

Коли на кону гроші???я так шурупать починаю,сама в шокє.?Папрашу гречу не трогать
А ты шурупаешь там шото
И че по чем? И как вы ето продаёте с доставкой![]()
Да конечно.Сам їж фарбованого карася?У нас всьо вкусно.???Ну понятно что не по 5 рублей ?
хотя если покрасить карася то можно сэкономить ? не блогодарите![]()