Валентинка
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8991
- Реакції
- 13752
- Бали
- 1848
Валентинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чего????Такого я точно в своем холодильнике не найду?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чего????Такого я точно в своем холодильнике не найду?????
Хм..ну він тобі їх висилав???
Я ще не просила ?Но Опус не жлоб?Хм..ну він тобі їх висилав???
Хто обзивається, той сам так і називається.не тебе ж свиньою ринітною назвали

Не доедут просто креветочки... Дорога длинная)Я ще не просила ?Но Опус не жлоб?
Ну от як вишле, маякни)) а ми його тоді замучаємо запросами ?Я ще не просила ?Но Опус не жлоб?
Ага,конечно.Губу розкатали?назад змотуйте.Ну от як вишле, маякни)) а ми його тоді замучаємо запросами ?
Чого ти таке жадне?????Ага,конечно.Губу розкатали?назад змотуйте.
Замовляю завжди осінню,в жовтні.Автобусом передають з южного,в термосумці.Доїзжають,ще заморожені.Не доедут просто креветочки... Дорога длинная)
Я ем иногда и то только Водный мир.Я такого не ем![]()
![]()
Морікі не дам?Чого ти таке жадне?????
Ну осенью, зимой согласна) Но не в жару...Замовляю завжди осінню,в жовтні.Автобусом передають з южного,в термосумці.Доїзжають,ще заморожені.
Нє, ну яке ж жаднеАга,конечно.Губу розкатали?назад змотуйте.

Ну з моря теж привезла.Термосумка,4 охолоджувача і норм.Теж не розмерзлись даже.Ну осенью, зимой согласна) Но не в жару...
Я химик) Мне сложнее))) И биолог) Знаю, что у крабов нет никаких палочек)))Я ем иногда и то только Водный мир.
Я с моря тоже 4 кг привезла)Ну з моря теж привезла.Термосумка,4 охолоджувача і норм.Теж не розмерзлись даже.
Вы меня щас до греха доведёте своими креветками????Я химик) Мне сложнее))) И биолог) Знаю, что у крабов нет никаких палочек)))
Я с моря тоже 4 кг привезла)
Ля..ещё и тут губу раскатала ?Я с моря тоже 4 кг привезла)