Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Йди картоплю копай, це делішезКризис. Люди едят, что найдут.
Неа,по Києву ж ці є "Білий налив"сім'ї Борисенків.Там прикольно їх подають,шт.25 грн.М'ясо схоже на мідії, тільки без йодового присмаку.
Устриць не куштувала ? дорогі мабуть
? Ти скуштуй спочатку а потім бекайМашкаСлимаківПожирашка![]()
У меня нету огорода. У друга есть. Нооо я больше не куплюсь на вот это - "Поехали шашлык пожарим, кальян покурим"....а все кончилось огурцамиЙди картоплю копай, це делішез
Мені щоб я з'їла улітку,треба щоб я незнала що то вона.І бажано,ніколи не взнала?????? Ти скуштуй спочатку а потім бекай
Спс, я за традиційну українську кухню ?? Ти скуштуй спочатку а потім бекай
Так я ж в Києві і пробувала?, на артзаводі працювали так, обмєн улічною піщею був??Неа,по Києву ж ці є "Білий налив"сім'ї Борисенків.Там прикольно їх подають,шт.25 грн.
У меня нету огорода. У друга есть. Нооо я больше не куплюсь на вот это - "Поехали шашлык пожарим, кальян покурим"....а все кончилось огурцами
як це кончилось?Сбором огурцов!Так я ж в Києві і пробувала?, на артзаводі працювали так, обмєн улічною піщею був??
як це кончилось?
??Мені щоб я з'їла улітку,треба щоб я незнала що то вона.І бажано,ніколи не взнала?????
?Та я ще й не дамСпс, я за традиційну українську кухню
??Добре шо зборомСбором огурцов!
Хороший у тебя друг) 50 оттенков серого... Огурцы...?У меня нету огорода. У друга есть. Нооо я больше не куплюсь на вот это - "Поехали шашлык пожарим, кальян покурим"....а все кончилось огурцами
Він уже в кіно ходив з другом на 50 відтінків сірого???????????
?Та я ще й не дам
??Добре шо збором
эт другойХороший у тебя друг) 50 оттенков серого... Огурцы...?
Все равно хороший????эт другой
? Друг явно на щось намікаєВін уже в кіно ходив з другом на 50 відтінків сірого?????????
Не, ну а как другу не помочь.Все равно хороший????
Кто бы мне помог?????Не, ну а как другу не помочь.
Я шо просив, би ти давала??Та я ще й не дам
С огурцами?Кто бы мне помог?????