- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та шо за наливанням плаче)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та шо за наливанням плаче)))
Не мішай мріятиТа шо за наливанням плаче)))

А зачем людям столько картошки????????????Капец,я думала соток з 30?Розсмішила.?
Мрієш за наливаннямНе мішай мріяти![]()
Как говорила моя бабушка зима прийде спросе ?А зачем людям столько картошки?????
Так все такМрієш за наливанням![]()

Не скажу про що я мрію?Мрієш за наливанням![]()
Я спрошу у батьків,на фіг вони садять картоплі 50 соток ???Потім роздають.А зачем людям столько картошки?????
Старинная славянская забава ?Я спрошу у батьків,на фіг вони садять картоплі 50 соток ???Потім роздають.
Это старинная украинская традиция. Сначала ты её спускаешь в погреб , потом выносишь гниль несколько раз, а весной раздаешь всем ,но уже вялую.А зачем людям столько картошки?????
Ага,а мови з тою забавою.Нікому нічого не треба,і так далі???Я уже два дні мамі не звоню,щоб не слухати?Старинная славянская забава ?
Поганий погріб, раз гниє чи рано засипали..Это старинная украинская традиция. Сначала ты её спускаешь в погреб , потом выносишь гниль несколько раз, а весной раздаешь всем ,но уже вялую.
Ну да,ще ж треба весь двір засрати,поки висушиш і по сортуєш.Поганий погріб, раз гниє чи рано засипали..
? БоожжеАга,а мови з тою забавою.Нікому нічого не треба,і так далі???Я уже два дні мамі не звоню,щоб не слухати?
Яке причинне?, а жерти деруни чи зрази так можнаНу да,ще ж треба весь двір засрати,поки висушиш і по сортуєш.
А ти думала ?Я морожусь весною при посадці,і осінню при збиранні?? Боожже