VADYM14
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5409
- Реакції
- 13323
- Бали
- 6780
VADYM14 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шо тут, у вас новенького? Я так понимаю, тебя за старшую оставили?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо тут, у вас новенького? Я так понимаю, тебя за старшую оставили?
Все як завжди.Мать тільки фотки з моря шле,дразниться.Мене за старшу ???не сміши.Шо тут, у вас новенького? Я так понимаю, тебя за старшую оставили?
Эт - правильно.Мене за старшу ???не сміши.
тоже, предпочитаю, роль серого кардинала...Фільми дивимось?Шо затихли все, а?
Ближе к полуночи заходи)Шо затихли все, а?
О, тебя это спасло. Я так думаю, что лучше туда сходить не в праздники, чтобы тебя не затоптали там??Я завтра на сутках
Немецкие, класические ?Фільми дивимось?
Я мелодрами дивлюсь?Немецкие, класические ?
Там где пожарники ?))Я мелодрами дивлюсь?
Ой,нема там пожарників?Ненада ля ля.Там где пожарники ?))
Просто ти не зрозуміла шо вони пожарнікі, бо були без уніформи в нігліже )))Ой,нема там пожарників?Ненада ля ля.
Кому шо?Просто ти не зрозуміла шо вони пожарнікі, бо були без уніформи в нігліже )))
А де ви покусану про...ли ? Бодай її шоб медуза не з'їла )))Кому шо?
Дык я и так почти живу тут. То с телефона, то с компа. Правда с телефона неудобно блин(Ближе к полуночи заходи)
На морі кайфує.???А де ви покусану про...ли ? Бодай її шоб медуза не з'їла )))
честно мне походы не в цирк. не в зоопарк вообще не нравятся..О, тебя это спасло. Я так думаю, что лучше туда сходить не в праздники, чтобы тебя не затоптали там??
Добре що не боїться води ? ? ?На морі кайфує.???
А я люблю зоопарк.Кожен день ходила б.Але тільки в теплу пору року,коли тварини в вольєрах на вулиці,а не сховані.честно мне походы не в цирк. не в зоопарк вообще не нравятся..