- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чё случилось?Да за Люду.Подивилась фото,охренєла.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чё случилось?Да за Люду.Подивилась фото,охренєла.
Собака вкусилаЧё случилось?
Это типа коротко я так понимаю ?
Відрізали 7 см?Это типа коротко я так понимаю ?
Очень страшно? Не хочу пока звонить...Собака вкусила
О блин. Сильно?Собака вкусила
Дуже.Очень страшно? Не хочу пока звонить...
Да.О блин. Сильно?
бл...Дуже.
Да.
Дворняга или породистая?Дуже.
Да.
Вона ще в лікарні.Потім напише
Приблуда якасьДворняга или породистая?
Я знаю, что в больнице, потому жду...Вона ще в лікарні.Потім напише
Помыть голову в твоем случае не так пустяково звучитВідрізали 7 см?

Хреново.Приблуда якась
Кожен день???на мінуточкуПомыть голову в твоем случае не так пустяково звучит![]()
И зимой????Ты на один шампунь должна работать на двух работах!Кожен день???на мінуточку
?????І зимою.Скажи,що пити чи їсти при великій втраті крові?И зимой????Ты на один шампунь должна работать на двух работах!
Много пить воды, морс, отвары шиповника, ромашки, зверобоя. И белковая пища. Бобовые, чечевица, говяжья печень. Гранат.?????І зимою.Скажи,що пити чи їсти при великій втраті крові?
И гречневая каша особенно.?????І зимою.Скажи,що пити чи їсти при великій втраті крові?
Напиши їй це все в вайбер.Хай купляє по дорозі додому.Вона вже їде додому.Много пить воды, морс, отвары шиповника, ромашки, зверобоя. И белковая пища. Бобовые, чечевица, говяжья печень. Гранат.
И гречневая каша особенно.
Мля, пока все вспомню... Отвар из листьев смородины.?????І зимою.Скажи,що пити чи їсти при великій втраті крові?
Убежала...Напиши їй це все в вайбер.Хай купляє по дорозі додому.Вона вже їде додому.
червоне виноІ зимою.Скажи,що пити чи їсти при великій втраті крові?