Prostomariia
Only read
- Дописи
- 19596
- Реакції
- 42697
- Бали
- 3765
Prostomariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шо воно?ішак?
Як самопочуття?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо воно?ішак?
Як самопочуття?
Шо воно?ішак?
Як самопочуття?
Жеребець
Не правда.То то я заметила, что топор-твой любимый смайлик??
Батьків там не було.Ой блін.Вчора в новинах дивилась,згубився хлопчик 6 років.Батьки зійшли на гору,і роздуплились що дитини нема.???
Ну ти в самом дєлє мать.Він же на себе жеребець каже???Як ти могла забути.?Шо воно?ішак?
Яка різниця,хто був.Все одно відповідальність не менша.Не правда.
Батьків там не було.
ВеликаЯка різниця
поx. Добре шо мєлкій вижив... Два дні самий...в горах...знаю ту місцевість...,хто був.Все одно відповідальність не менша.
Вообще-то я на себя не говорилНу ти в самом дєлє мать.Він же на себе жеребець каже???Як ти могла забути.?
Яка різниця,хто був.Все одно відповідальність не менша.

Не правда.
Тебе виднее?️
Буш должен???Вообще-то я на себя не говорил
Но пасиба![]()
Жлоб?Ставай за енотами![]()
![]()
Ні.Тільки за ?????Хоч за тело договоримся![]()
![]()
УговорилаНі.Тільки за ?????

Адреса в ЛС ????Уговорила![]()
Нужно узнать кем передаватьАдреса в ЛС ????

Шо там мой кентАдреса в ЛС ????
Я уже давно дома,і поспати встигла???Забрала моя шефа додому до себе.Він мені на роботі не треба,бо я не роблю а з котом граюсь?Нужно узнать кем передавать
но кидай мож передумаешь
Шо там мой кентили ты дома?
Дома не наигралась ? Или тот игривей?Я уже давно дома,і поспати встигла???Забрала моя шефа додому до себе.Він мені на роботі не треба,бо я не роблю а з котом граюсь?
Не звернула уваги? а ти бач яка уважна?Ну ти в самом дєлє мать.Він же на себе жеребець каже???Як ти могла забути.?
Він такий смішний.Я йому вчора бумажок накрутила в шарікі,він ганяв їх цілий день.Мій лінивий,і товстий став.Їсть і спить.Дома не наигралась ? Или тот игривей?