Аферист?
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8165
- Реакції
- 16240
- Бали
- 4280
Аферист? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Красота))Супер....в постеле ещё валяюсь
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Красота))Супер....в постеле ещё валяюсь
Тоже свой диван давишь?Красота))
Чого, так прикольно ??поржати є над чим, це тільки близька подружка може тебе придумати??Скажи,ваще мілота.???Так на грубить с утра.?
Не, я на даче) нужно порядки наводить, двор в порядок приводить) коптилку нужно до ума довести)Тоже свой диван давишь?
Кума,моя любіма???Чого, так прикольно ??поржати є над чим, це тільки близька подружка може тебе придумати??
Тоже приятные вещиНе, я на даче) нужно порядки наводить, двор в порядок приводить) коптилку нужно до ума довести)
Тепер хочу чогось копченого?Не, я на даче) нужно порядки наводить, двор в порядок приводить) коптилку нужно до ума довести)
Піду поснідаю???Тепер хочу чогось копченого?
Я б сама овсяночки з омлєтіком мекнула, так треба купить сходить, хіба хрінку з яєчком зробить?Піду поснідаю???
Вообще, овсянка - самое сытное блюдо. Ещё ни разу никто добавки не просил.)Я б сама овсяночки з омлєтіком мекнула, так треба купить сходить, хіба хрінку з яєчком зробить?
?? Можеш насмажити мені крилець і біле нефільтроване відкритиProstomariia, МашкаВТеміПроАнінуДнюхуФлудяшка
От шо з тобою зробити, га?
????????????????? Можеш насмажити мені крилець і біле нефільтроване відкрити
А меня родная дочь так поздравила??????? Так что кумася - это ещё ничего????Кума,моя любіма???
Чого дуже смачно, тільки треба та яку варити Треба ??? і її треба чуть чуть, а 70процентів омлєтікВообще, овсянка - самое сытное блюдо. Ещё ни разу никто добавки не просил.)
Можу тебе по сраці вилупити?? Можеш насмажити мені крилець і біле нефільтроване відкрити

Стильные, черные.А меня родная дочь так поздравила??????? Так что кумася - это ещё ничего????
Ой яка креативна і любляча дитинка?А меня родная дочь так поздравила??????? Так что кумася - это ещё ничего????