Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Красота.???Все,їду в Вінницю.
Ото була забава?Машка ????????Я тож фантики грала в школі на підвіконнях?в кого далі залетить.
А Класікі?і весело було.А зараз дітям нічого не цікаво.Одне,щоб вчасно був заплачений інтернет?Ото була забава?
А в резинку як стрибали?
Музикальні?
ты точно мелкий. мелкий п* здюк
аби знала.Візитка Вінниці!) круто

ДаМузикальні?
да?... ты моим клиентам можешь об этом сказать?))) чтоб не брали?просто продавчині знають, що чоловіки здачу менше 5 грн. не беруть.
аби знала.
Я тебе давно чекаю??Красота.???Все,їду в Вінницю.
? Ой да, резинка, скакалка, поїсти зелених яблук, абрикос?А Класікі?і весело було.А зараз дітям нічого не цікаво.Одне,щоб вчасно був заплачений інтернет?
дістати срачку)))поїсти зелених яблук
Аналогічно.Нічого не цікаво.? Ой да, резинка, скакалка, поїсти зелених яблук, абрикос?
Своїм племінникам показала як ми грали в гру, думаю це будуть гулять, прийдуть через годину другу? вони через 5минут приходять??все не інтірєсно
Не помню срачки, може й була?? ну додому було не загнатидістати срачку)))
А взагалі, літом, цілий день на вулиці щось чудили..
Чого не загнати?На мене діяла кропива по ногах???І біжуща мама,з криком,я тобі зараз влаштую,зайди тільки в хату?????Не помню срачки, може й була?? ну додому було не загнати
Зараз мабуть скільки б не зїла??Аналогічно.Нічого не цікаво.
Я пам'ятаю свої зелені яблука "Білий налив"???
Это зелёный панораму закрывает своим кумполом ? ? ? ?
ФУЛИГАНКИ КАКИЕ!!!!Машка ????????Я тож фантики грала в школі на підвіконнях?в кого далі залетить.
??ФУЛИГАНКИ КАКИЕ!!!!
Нет.....?Это зелёный панораму закрывает своим кумполом ? ? ? ?
Вот же ж редиска! ? ? ? Филонит!Нет.....?