Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Шарлотта, Михална, шо сегодня вечеряем? ? У нас в городе местный колоритный праздник с ярмарком и медовухой... Вечером концерт...
Ща моя приедет с салона вся красивая и с когтями... Будет довольная аки слон... Вот думаю как праздник наламать ???
Кстати эти гулянки начало подготовительное к главному городскому событию - Храму ( день города )... как раз через пять дней на Спаса...
Все эти пять дней в центре нашего поселения средневековая вакханалия творится ???
Она уже поужинала?????

Ладно на мінуту???
?Шо там було, мяско?
Зайві 5 кг все ж маю. Пам'ятаю твоє фото місяць тому. Назва "Дві сосиски на пляжі" розповніла вже чи ні :rolleyes:
Це моя мрія розповніть?? у всих набрать а в мене навпаки, ніт, я стабільний вєс тримаю остані 6-7років
Шарлотта, Михална, шо сегодня вечеряем? ? У нас в городе местный колоритный праздник с ярмарком и медовухой... Вечером концерт...
Ща моя приедет с салона вся красивая и с когтями... Будет довольная аки слон... Вот думаю как праздник наламать ???
Паразіт
Она уже поужинала?????
Це ви сьогодні тусуєте??

ау? а кто на праздник борща сегодня собирался в Опошню, ни Царь часом?

?Шо там було, мяско?

Це моя мрія розповніть?? у всих набрать а в мене навпаки, ніт, я стабільний вєс тримаю остані 6-7років

Паразіт

Це ви сьогодні тусуєте??
Да?????
Нет
ау? а кто на праздник борща сегодня собирался в Опошню, ни Царь часом?
Вроде Рома.

?Шо там було, мяско?

Їш солодке(тортики і печиво) і буде тобі щастя по боках. Ці всі процедури роби після 22-00.
Кожен день на протязі місяца і плбс 4 кг матимеш. Можеш не дякувати, радий був помогти:thank_you:

Я) но уже переигралось всё.

Їш солодке(тортики і печиво) і буде тобі щастя по боках. Ці всі процедури роби після 22-00.
Кожен день на протязі місяца і плбс 4 кг матимеш. Можеш не дякувати, радий був помогти:thank_you:
Я себе і так чудово почуваю?
Влізла сьогодні в шорти які обрізала в молодості ??
Думаєш набирати Треба?
В прямому...двіж ??
Гарного відпочинку ??

Останнє редагування:
Я себе і так чудово почуваю?
Влізла сьогодні в шорти які обрізала в молодості ??Переглянути вкладення 99761
Думаєш набирати Треба?

Гарного відпочинку ??
Норм. :good:. Не кістлява. Є за що схопитись і вкусити :dirol:. P. S. Шорти суперові можеш носити - дозволяю :yes2:

Норм. :good:. Не кістлява. Є за що схопитись і вкусити :dirol:. P. S. Шорти суперові можеш носити - дозволяю :yes2:
:hahah:як я жила без твого дозволу
А я думаю шо меня тянет на форум зайти :rolleyes:
Давай дальше я готов:попкорн:
? Ану киш, далі йому, жінці таке скажеш
МашкаВШортыВлезашка???
?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі