Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Імпорт, хош перешлю, дорого правда буде стоїть, 50грн баночка???

Боже, шо за піруети??мьсє
Мадам, знаючи склад цього напою - інакшого висновку немаю:вай:. Але світове маніпулювання людської свідомості робе свою справу. Можеш посміхатися коли побачиш мужиків із пивом. А коли бачитимеш ціцькатих і пузатих телепузіків-розуміфюй, що це наслідки вживання цієї рідини і що в неї додають.

Та что то много насчитали...
Чого, ні, в мене просто повністю він відсутній, тому для чого аби поставить умертвлять Треба 2сусідніх, це також коштує грошей
Опять "Чайка" :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: ? ? ?
Шо значить опчть??
Не дають вже :sarcastic:
Шлифуеш пивком?
Даже закуску не убрала... :spiteful:
:hahah: та я просто поїла, і чоловік з хо дістав холодненького... сижу, зі столу не прибираю
Мадам, знаючи склад цього напою - інакшого висновку немаю:вай:. Але світове маніпулювання людської свідомості робе свою справу. Можеш посміхатися коли побачиш мужиків із пивом. А коли бачитимеш ціцькатих і пузатих телепузіків-розуміфюй, що це наслідки вживання цієї рідини і що в неї додають.
?Ой тільки не треба ото умнічать, сам хлищеш при першій можливості

Останнє редагування:
i (57).webp

Так, а где все?)

Чого, ні, в мене просто повністю він відсутній, тому для чого аби поставить умертвлять Треба 2сусідніх, це також коштує грошей

Шо значить

?Ой тільки не треба ото умнічать, сам хлищеш при першій можливос
edited_image (1).jpg
:hahah: та я просто поїла, і чоловік з хо дістав холодненького... сижу, зі столу не прибираю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі