Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139172
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тот стоко не выпьетЗавхоз?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тот стоко не выпьетЗавхоз?
На откатах сидишь?)) Фахівець з публічних закупівель

У нас тоже... Надо сказать ему, что можно называть себя по-другому)))Ну у нас, по крайней мере, завхоз таким занимается.
Уточню, Морфиус или завхоз?Тот стоко не выпьет
ФтаройУточню, Морфиус или завхоз?
Дерибанишь наши бабки)) Фахівець з публічних закупівель

Правильно. Тоже мне, фахівець з публічних закупівель?У нас тоже... Надо сказать ему, что можно называть себя по-другому)))
Ні. як би дивно не звучало, та у нашій школі не крадуть.. і батьки гроші ні на які там речі не здають. я в тій школі вчився, тепер займаюсь закупівлями.. і ще одну школу веду неофіційно..На откатах сидишь?![]()
![]()
То тебе какие-то неправильные завхозы попадалисьФтарой
У нас тоже не крадут... НечегоНі. як би дивно не звучало, та у нашій школі не крадуть.. і батьки гроші ні на які там речі не здають. я в тій школі вчився, тепер займаюсь закупівлями.. і ще одну школу веду неофіційно..

Так, прослеживается тенденция, в школу лучше не идти работать, а то потом на форуме заемщиков оказываешься)

ні, ну в нас завгосп окрема посада, по закупівлях теж окремаУ нас тоже... Надо сказать ему, что можно называть себя по-другому)))
Ні. як би дивно не звучало, та у нашій школі не крадуть..

ЛяТак, прослеживается тенденция, в школу лучше не идти работать, а то потом на форуме заемщиков оказываешься)

ВаЛиКо, прикинь, да, таке буває. По інших школа, такі як я вже іномарки собі прикупили, а я пару сраних мфо до кінця ще не закрив.. ага
Он просто не в курсе, что ты купать умеешь, а я копать???
Плачу горькими слезами) Но пиццу не ем?
Ок. схаваю за тебя )))Плачу горькими слезами) Но пиццу не ем?
А такое бывает?Ні. як би дивно не звучало, та у нашій школі не крадуть.. і батьки гроші ні на які там речі не здають. я в тій школі вчився, тепер займаюсь закупівлями.. і ще одну школу веду неофіційно..