Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
два в одном) будет очередной лохлаун, а тут тебе и трусы и еда)
Они все сладкие... Не моё... Хотя бизнес-план созрел))) Можно из сала, бекона делать... Или хамон...Мммм, вкусняха))) Можно из сулугуни сплести...

Ні один мужик ніколи не вгодить жінці з білизною.А оцю всю хрень по 100 грн,навіть білизною страшно назвати.
Ну звичайно.....а коли знає що хочешь і яку,погодься ,приємно.....
В мене є не одна знайома пара,коли чоловіки купляють своїм жінкам білизну.Просто ті чоловіки з жінками ,,спілкуються,,і знають що вони люблять,і яка підійде....

Так а шо :rolleyes: выбирай продавца в магазе где чаще бываешь
Алёша
EA96D146-2CCF-4755-BB4B-62416D15A135.jpeg

Или Алексей
B5A046E5-D2FD-4C18-B303-1D0EF2985186.jpeg

?
? Гєра не дєлай мне нєрви

В мене є не одна знайома пара,коли чоловіки купляють своїм жінкам білизну.Просто ті чоловіки з жінками ,,спілкуються,,і знають що вони люблять,і яка підійде....
сейчас все проще. дама присылает ссылку на сайт или фото себя в белье ( одежде и тд) и че почем. она выбрала, он ей " подарил" .

Це коли чоловік нормально реагує на цінники.А не фраза,"Ти шо йобнулась,пів свині купити можна"Ну согласись,таких свинопасів більшість.

А ниче шо у меня патент на трусы из сулугуни? С тебя процент от продаж!)))
я представила ... бюстик , полупрозрачный...может с клапанами... а в нем пиво плавает или другой алкоголь... и такой : страстно прильнул к груди, отсосал пивка, бросился на трусямбы, отгрыз, закусил... романтика??

Так речь идёт не о повседневной носки, а ради утех плотских. Или тебя семейки возбуждают, яйцо свисающие?)
Люблю взагалі без трусів.Але якщо ти на себе насуниш,оцей витвір мистецтва з картинки,я подивлюсь.

Це коли чоловік нормально реагує на цінники.А не фраза,"Ти шо йобнулась,пів свині купити можна"Ну согласись,таких свинопасів більшість.
Є такі....
Слава богу мені такі не попадались.

ты где таких нашла?... з якого села ?...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі