Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всем доброе..)Я уже красоту навела)) Наконец то долгожданный выходной..
IMG-20841b129d3483e08a0d930b11412f75-V.jpg
Клас.Я тож сьогодні йду, накінець то хоч шото приємне в цій жизні буде???
:rolleyes:
Так мене, ще не називали....
???

IMG_20210808_161347.jpg
??????
Дайте хтось триндюліну,щоб я пішла щось робити.Сижу ,і вообще шото робить не хо???Жарко так.
Працюєш значить рухаешся. Рух це сила і здоров'я. Сало на шиї, сидниці і животі, безлич хвороб - це сидіти і нічого не робити.
Працюй мала, працюй бо дістанеш.

А я сегодня первый раз услышал как общаются звонари шг) просто приколы? на работе затрвнделись, почти у все мфо, это конечно беда

Працюєш значить рухаешся. Рух це сила і здоров'я. Сало на шиї, сидниці і животі, безлич хвороб - це сидіти і нічого не робити.
Свобода,в мене на тебе починає розвиватись алергія,і скажу по секрету,то дуже не добре.?Відчепись,по доброму.Надіюсь,хоч щось твої вуха тримає в пустій голові,і ти зрозумів.

Свобода,в мене на тебе починає розвиватись алергія,і скажу по секрету,то дуже не добре.?Відчепись,по доброму.Надіюсь,хоч щось твої вуха тримає в пустій голові,і ти зрозумів.
Тоже думаешь, что там просто ниточка????

:rolleyes: :russian_roulette:?

Фак, а если работа сидячая, и встаю со стула только на покурить, мне уже торба?)

А я сегодня первый раз услышал как общаются звонари шг) просто приколы? на работе затрвнделись, почти у все мфо, это конечно беда
бач, а ти коли прийшов на форум то переживав, що з роботи прийдеться звільнятися.. як так.. у мене кредити... караул

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі