Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А в Україні ні на Чорному,ні на Азовському не був??
В Україні я далі Львова в житті не їздив :)
Ну, что я могу тебе сказать. То не отпуск у тебя, а так..курам на смех. Возьми хоть 5 дней и чкурни на море.
Не можу. Купа роботи. На весілля ледь відпустили. Плюс треба готуватися до співбесіди за бугор :)
Почему? У меня есть знакомая, которая тоже никогда моря не видела... Но там муж ?, а тут... Но хз... Может, не получилось)
Кажу ж. Бачити бачив. Але був поруч або в ранньому березні, або в січні-лютому. Не покупаєшся :(

В Україні я далі Львова в житті не їздив :)

Не можу. Купа роботи. На весілля ледь відпустили. Плюс треба готуватися до співбесіди за бугор :)

Кажу ж. Бачити бачив. Але був поруч або в ранньому березні, або в січні-лютому. Не покупаєшся :(
Зате скрізь побував....може в Мексиці поплаваєш,в океані...чи в Мексик.затоці
Bodyka228, я крім Словаччини ніде не була.....коли ти там в Мексику їдеш?

Почему? У меня есть знакомая, которая тоже никогда моря не видела... Но там муж ?, а тут... Но хз... Может, не получилось)
Хм...может быть я не видел таких людей, потому что живу ближе к морю. Из Закарпатья путь не близкий и правда)

Хм...может быть я не видел таких людей, потому что живу ближе к морю. Из Закарпатья путь не близкий и правда)
Точно так же, не все люди которые живут возле моря, были в Карпатах

Я вообще замечательно устроилась) И к морю близко, и в Карпаты недалеко)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі