- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо))Интересно
??блд,іди прибирай???????
Сам йди))) я вже там була))марш на кухню))
Сегодня постараюсь вечером без водки... Ну и не улетель куда-то домой)Вечером предложишь, я как раз домой буду ехать?
Та шо ж вы все между строк читаете) чувак какой-то, ник не помню, про кицю писалСпасібо вам,за ваш довгий язик.Наплели,а мені тепер відмивайся.![]()
Только с виски и пивом?..Сегодня постараюсь вечером без водки... Ну и не улетель куда-то домой)
? Согласісь шо мій варіант кращеАххаахах это хит) нет, вы просто не так поняли?
Про мжм
Це ви не мені об'ясняйте,а людям ???я пам'ятаю що пишу я.Та шо ж вы все между строк читаете) чувак какой-то, ник не помню, про кицю писал
Свобода....мне о кошкеТа шо ж вы все между строк читаете) чувак какой-то, ник не помню, про кицю писал
?З кіскою?? це Анна таке просила? омааа
сплєтні не разпускай. Це мені кіска Дівулі сподобалась., вона в неї чиста і шерсть коротка. Так що дивись мені.
на ще разок, аби с мала.Это не правда ?Ты не внимательный?
Боже боже, набожна людина ???Спасібо вам,за ваш довгий язик.Наплели,а мені тепер відмивайся.![]()
Ну тебе не светит)))Про мжм
Хахахаах я не могусплєтні не разпускай. Це мені кіска Дівулі сподобалась., вона в неї чиста і шерсть коротка. Так що дивись мені.
на ще разок, аби с мала.
Не люблю я голых мужиков, сорянНу тебе не светит)))
Хорошо, соглашусь. Только из списка вычеркни, а то точно лысой будуЭто не правда ?
Готова розцілуватисплєтні не разпускай. Це мені кіска Дівулі сподобалась., вона в неї чиста і шерсть коротка. Так що дивись мені.
на ще разок, аби с мала.
Хуухх, ти шо так гнать, Свобода, я больно б'ю по ребрам?сплєтні не разпускай. Це мені кіска Дівулі сподобалась., вона в неї чиста і шерсть коротка. Так що дивись мені.
на ще разок, аби с мала.