DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42967
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88722
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Яке голодне????Виїжаю
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яке голодне????Виїжаю
??Давно мічтала, прям як сумку жду, від Гєри ?Головне,щоб голова леопарда на попу не попала))
А так все буде норм.
Вибирайте нейтральні відтінки))І розмір універсальний))Є такі ,що об'єднують декілька розмірів))?
Не дякуйте)Думаю Маня буде рада))
Я знаю вона такі дуже хоче))
?В себе в хаті хожу як хо, бабушка казала голеньким корисно ходити![]()
Тепер ще і лосини чекатимеш))???Давно мічтала, прям як сумку жду, від Гєри ?
?
?Нічого там не перебільшила, куди рейтузи відправляти? Чи сама приїде забере?![]()
Ото поклонники?Тепер ще і лосини чекатимеш))?
Балаболи ??
Ото поклонники?
Агов куцехвоста це за що одразу балаболи?Балаболи ?
Шо таке, я б хотіла картоплі на салі насмаженої? з огірочком маринованим...ммм їжа богівЯке голодне???
Нє ну вже вибрали... ато як в золотій рибкіПЕПА ??, так подруга,ану не треба тут мені подарунки вибирати, може я генератор хочу??? робиш змене дішовку
Так так і є? ще скажіть що ви другий, не такий як всіАгов куцехвоста це за що одразу балаболи?
?Я одну галошу на тебе а іншу на Пепу натягнуНє ну вже вибрали... ато як в золотій рибкі
Так так і є? ще скажіть що ви другий, не такий як всі
?Я одну галошу на тебе а іншу на Пепу натягну
у Вас всі хто не другий той перший
?Деякі, не я звісно, бережуть інтригу, не відкривають всі карти...адже це досвід, навіщо всим про нього знатиу Вас всі хто не другий той перший
![]()

Ану цить?Як дам куцехвоста,вуха відпадуть.Чергу в оушен займати,балачки тут веде.Агов куцехвоста це за що одразу балаболи?
?Деякі, не я звісно, бережуть інтригу, не відкривають всі карти...адже це досвід, навіщо всим про нього знати![]()
ну звісно що в кожної з Вас є такі знайоміЯ б зараз від галош не відмовилась))Так так і є? ще скажіть що ви другий, не такий як всі
?Я одну галошу на тебе а іншу на Пепу натягну
Мені пішки туди 15 хв., ще й в мак встигну якщо відкриють... я вже бачу там чергу баранів за лосинамиАну цить?Як дам куцехвоста,вуха відпадуть.Чергу в оушен займати,балачки тут веде.

Та да,а ви задніх пасете))?Мені пішки туди 15 хв., ще й в мак встигну якщо відкриють... я вже бачу там чергу баранів за лосинами![]()
ну звісно що в кожної з Вас є такі знайомі
тихенько мені тут?В нас також дощЯ б зараз від галош не відмовилась))
Оце потрібні речі, ато кільця кульчики лобутени...Я б зараз від галош не відмовилась))
В нас злива просто була.Води капец.тихенько мені тут
?В нас дощ
Да все,ми поняли шо ви жлоб))Не партесь.Оце потрібні речі, ато кільця кульчики лобутени...