Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не знаю як інші,а я уже втомилась від цієї всієї ситуації,що відбувається у нас.Якийсь стан,нічого не хочеться.З цим світлом постійні трабли.Є світло,води нема.Короче піндец повний.У тебе як справи?Як ви тут?
у нас вроде все есть, в квартире,правда,прохладноНе знаю як інші,а я уже втомилась від цієї всієї ситуації,що відбувається у нас.Якийсь стан,нічого не хочеться.З цим світлом постійні трабли.Є світло,води нема.Короче піндец повний.У тебе як справи?
Як взагалі обстановка?Моя дівчинка ,ця що працювала уже теж їде в Харків,додому.у нас вроде все есть, в квартире,правда,прохладно
Мене візьмеш на роботу? Що робити потрібно? Вмію все, без інтимуЯк взагалі обстановка?Моя дівчинка ,ця що працювала уже теж їде в Харків,додому.

?Мене візьмеш на роботу? Що робити потрібно? Вмію все, без інтиму![]()
у нас потише стало, правда работу найти сложноЯк взагалі обстановка?Моя дівчинка ,ця що працювала уже теж їде в Харків,додому.
ну, а что мужчина, в белом переднике лепит вареники, пельмени, как в той рекламе, а еще, если за стеклом, от посетительниц отбоя не будет и выручка больше станет!
Ох Люда, Люда))?у нас потише стало, правда работу найти сложно
Пока транспорт бесплатно-метро.трамвай, троллейбус и муниципальные маршрутки
ну, а что мужчина, в белом переднике лепит вареники, пельмени, как в той рекламе, а еще, если за стеклом, от посетительниц отбоя не будет и выручка больше станет!
ну, а что, реклама - двигатель торговли! или в столице со светом-мрак?Ох Люда, Люда))?
Та в столиці вообще мрак))а где народ? замело всех? рыжика не слышно!
ну, а что, реклама - двигатель торговли! или в столице со светом-мрак?
мда, я думала у вас все в огнях, кафешки, бутики.Та в столиці вообще мрак))
Я 3 рази вийшов пішки на 21 поверх, просидів 3 години в ліфті не витримав і звалив звідти.Та в столиці вообще мрак))
Напевно якраз Томас)Краще всіх))мда, я думала у вас все в огнях, кафешки, бутики.
Как Томас ?
Ну в пригороді навіть за наявності світла ліфти зупинені,принаймні у нас.Це не саме страшне,що напрягає.Я 3 рази вийшов пішки на 21 поверх, просидів 3 години в ліфті не витримав і звалив звідти.
В нас працюють. І в ліфтах стільчики і вода і пакетиНапевно якраз Томас)Краще всіх))
Ну в пригороді навіть за наявності світла ліфти зупинені,принаймні у нас.Це не саме страшне,що напрягає.

из этого выгода может быть-ноги подкачать, я в вот с 5 на 1 хожу и обратно, тренируюНу в пригороді навіть за наявності світла ліфти зупинені,принаймні у нас.Це не саме страшне,що напрягає.
Сильна дівкаНе знаю як інші,а я уже втомилась від цієї всієї ситуації,що відбувається у нас.Якийсь стан,нічого не хочеться.З цим світлом постійні трабли.Є світло,води нема.Короче піндец повний.У тебе як справи?
витримаєш Зморшок не буде)?Лице буде запухше,с льогкой сінєвой...)?Сильна дівкавитримаєш
, тільки не бухай часто, почула
![]()
Во-воЗморшок не буде)?Лице буде запухше,с льогкой сінєвой...)?
. Завтра працювати підеш Не хочу.Вихідний завтра.Треба і відпочивати.Во-во. Завтра працювати підеш
![]()