Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подшилась
И по тебе скучал?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Подшилась
И по тебе скучал?
Ах придатєль?поцепив уже мій смайл.Ото не підходь навіть)

то не довгоАх придатєль?поцепив уже мій смайл.Ото не підходь навіть)![]()
диви яка ловка
Подшиласьпропала девка?

И по тебе скучал?

Псьожoпy?)?

Ага))??то не довго
диви яка ловка
просто грошей немає
![]()
то не довго
диви яка ловка
просто грошей немає
![]()
Осталось Сільпо знайти)))?![]()
Синячка из тебя неважная конечно ?
Нужен агент?Осталось Сільпо знайти)))?
?І де в мене сільпо в моєму селі![]()
Синячка из тебя неважная конечно ?
Вислати???І де в мене сільпо в моєму селі

Уже проще дєнєг дати,чим посилку оплатити)?Нова пошта ..обнулась,ціни піпец)Вислати??![]()
Да ебись ты конем?І де в мене сільпо в моєму селі
шо ты будешь делать? нужно искать края возле сильпо? 2 недели ходят берут по 2 банки пива,потом выставляешь их на продажу на олх в том городе и сама у себя покупаешь через олх доставку за 16 юаней нашенских тебе приезжает ящик пивчанского?это же гениально черт подери?Та жесть....переходжу на Укрпошту..Уже проще дєнєг дати,чим посилку оплатити)?Нова пошта ..обнулась,ціни піпец)
Бізнесмен???Да ебись ты конемшо ты будешь делать? нужно искать края возле сильпо? 2 недели ходят берут по 2 банки пива,потом выставляешь их на продажу на олх в том городе и сама у себя покупаешь через олх доставку за 16 юаней нашенских тебе приезжает ящик пивчанского?это же гениально черт подери?
Алкогольный бизнес эт моеБізнесмен???

Уже проще дєнєг дати,чим посилку оплатити)?Нова пошта ..обнулась,ціни піпец)
Да ебись ты конемшо ты будешь делать? нужно искать края возле сильпо? 2 недели ходят берут по 2 банки пива,потом выставляешь их на продажу на олх в том городе и сама у себя покупаешь через олх доставку за 16 юаней нашенских тебе приезжает ящик пивчанского?это же гениально черт подери?
хоспадє кидай руля будеш пиво продаватьІноді міст також менше бере, але яК правило там немає наложкиТа жесть....переходжу на Укрпошту..
Нехай на день довше,але в рази дешевше.
Не могусогласна
хоспадє кидай руля будеш пиво продавать
Кхулі його шукати... майже впевнений шо бєстолку. Бо не буде цього пива.Осталось Сільпо знайти)))?
Бери в напарники второго кабинщика)Не могупод мои аферы нада фура?

Не успеет пропасть?Кхулі його шукати... майже впевнений шо бєстолку. Бо не буде цього пива.
Я недавно наблюдав зранку в Скайпарку, якраз до речі в Сільпо, як бабки за сметану і кефір акційні ледь не билися...*****ц, совдепія млять.
Уявляю шо алкаші за пиво халявне чудять)))
Вечором може буду в Сільпо гляну чи взагалі щось в нас таке є.
Бери в напарники второго кабинщика)
Он вроде на рефе катает как раз![]()
Не могупод мои аферы нада фура?