Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та да)І до вечора пахать)
В людей дні відпочинку))
:rolleyes:я пішла на 10, попрацювала до 12, і сказали йди до дому, нє ну не падлюки, робить мені вихідні коли в мене немає грошей аби їх тратити :beee:
Иногда делаю дурацкие шутки чтоб боженька подумал что я дурачек и не слал мне тяжелых испытаний? так что не бубни:blum1:
Доброе утро всем:bye:
:punish::punish::punish:щитай що я боженька
:rolleyes:ти не розкумаришся після сну ніяк, чи шо

:rolleyes:я пішла на 10, попрацювала до 12, і сказали йди до дому, нє ну не падлюки, робить мені вихідні коли в мене немає грошей аби їх тратити :beee:

:punish::punish::punish:щитай що я боженька

:rolleyes:ти не розкумаришся після сну ніяк, чи шо
Окальцованна :mamba:по дві години це капєц :facepalm:, трохи подумай, бо найближчі три роки, нічого доброго не буде :rolleyes:. Або до Чорнобривки :медсестра:ліпити пельмені і на касі стояти, з наступного місяця вона піднімає зарплату до 125 за годину.
Або в будь яку країну Європи :diska4:.
Та да)І до вечора пахать)
В людей дні відпочинку))
Добре є :yes2: молодець :good:
Всім добрий ранок!??:очки:
FB_IMG_1659725630091.jpg

:sarcastic:
Алмазік :очки:де кухня пам'ятаєш :rolleyes:, вперед :жена:. Рибу,ю будь-яку с рисом або гречкою.

Останнє редагування:
Окальцованна :mamba:по дві години це капєц :facepalm:, трохи подумай, бо найближчі три роки, нічого доброго не буде :rolleyes:. Або до Чорнобривки :медсестра:ліпити пельмені і на касі стояти, з наступного місяця вона піднімає зарплату до 125 за годину.
Або в будь яку країну Європи :diska4:.

Добре є :yes2: молодець :good:

Алмазік :очки:де кухня пам'ятаєш :rolleyes:, вперед :жена:. Рибу,ю будь-яку с рисом або гречкою.
:sarcastic::sarcastic:2години то і забагато

Важко :rolleyes:розумію, але на бутіки і проїзд більше пішло. Трохи полежала :rolleyes:вперед:жена:на поле, трохи попорпай на грядках - щоб своє мати :D
Завтра законний вихідний, буду лежати з понеділка вже почну трудитись:beach:
?Шо за взгляди, дід
А де це Людка-алмазік поділася???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі