Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Окальцованна :mamba:на кухню :жена:. Храпуну :bb:їсти смачненьке приготувати. Ввечері :vedma: і на вишню і сливу. Зібраии зо два ведра. Почула :rolleyes:
DIVULYA ,Алмазік :очки:. Худати, бо пузо з'явилося і лишні 3 кг. І підстригтися за вихідні на 2 см. Почула :rolleyes:
ПЕПА ?? Чорнобривка :медсестра:. Вихідних ніхто не відміняв :beach:. Почула :rolleyes:
:кофе::diska4::luboff::diska4:
Пісня 1971 року. Батьки були в четвертому класі, коли хлопці співали цю пісню :D:oops::D

:sarcastic::sarcastic::sarcastic:та канєшна, окальцована хоче на річку:грудь:

Окальцованна :mamba:на кухню :жена:. Храпуну :bb:їсти смачненьке приготувати. Ввечері :vedma: і на вишню і сливу. Зібраии зо два ведра. Почула :rolleyes:
DIVULYA ,Алмазік :очки:. Худати, бо пузо з'явилося і лишні 3 кг. І підстригтися за вихідні на 2 см. Почула :rolleyes:
ПЕПА ?? Чорнобривка :медсестра:. Вихідних ніхто не відміняв :beach:. Почула :rolleyes:
:кофе::diska4::luboff::diska4:
Пісня 1971 року. Батьки були в четвертому класі, коли хлопці співали цю пісню :D:oops::D

56.....лишніх 0,поняв?

1DC3BAA6-ADDB-42D8-BCB7-BCCA76CA3FEB.webp
:sarcastic:

:rolleyes:ого ти жирнінька
От-от :кофе:. Шоколадками після 22-00 жирку добавила,а ти :punish:пивом.:mad: На річку наступного року, тепер :жена:працювати.
:blum1:я ж бачила В інстє цю красуню :очки:, то ж я жартую. Ану хлопи скинулись мені на нямку якусь, я Людку на фотку розвела??
Білет на Польщу :rolleyes::Dпрацювати по 300 годин за 1000 доларів :rolleyes::oops::rolleyes:хоч:rolleyes:

:blum1:я ж бачила В інстє цю красуню :очки:, то ж я жартую. Ану хлопи скинулись мені на нямку якусь, я Людку на фотку розвела??
Ты там долго ещё идти до пляжа будешь:rolleyes:?
От-от :кофе:. Шоколадками після 22-00 жирку добавила,а ти :punish:пивом.:mad: На річку наступного року, тепер :жена:працювати.

Білет на Польщу :rolleyes::Dпрацювати по 300 годин за 1000 доларів :rolleyes::oops::rolleyes:хоч:rolleyes:
У вас там зарплату поднимают или им похрен?

Ты там долго ещё идти до пляжа будешь:rolleyes:?

У вас там зарплату поднимают или им похрен?
Цены поднимают, зарплата на месте с марта месяца это если через агентство. Если Напрямую в прошлый месяц полякам налог уменьшили, соответственно зарплата на 300-500 злотых поднялась. Поляки за 168 часов плюс суббота - 900 долларов получают.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі