Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ніт,я на тижні поїду.Дзвонила,ревла шо белуга,світла нема,а мультфільми хоцца)))?
:rolleyes:приїде до своїх столична панночка :cool:худюще, вимученне і затурханне... Відгодують натуральним☺️
Фото зелені що посадила:girl_devil:, Подивимось яка газдиня ?

:rolleyes:приїде до своїх столична панночка :cool:худюще, вимученне і затурханне... Відгодують натуральним☺️
Фото зелені що посадила:girl_devil:, Подивимось яка газдиня ?
Зелень уже з'їли,і роздали)))Замість редиски уже помідори посадили,а замість зелені огірки по сіяли)))?
І поїду я на два дні,це максимум))Багато роботи.

Зелень уже з'їли,і роздали)))Замість редиски уже помідори посадили,а замість зелені огірки по сіяли)))?
І поїду я на два дні,це максимум))Багато роботи.
Не відгодують, не встигнуть?

:rolleyes:хочеш труселя Храпунів :bb:. Скинеш мені, як завжди на вайбер свої, можно з тілом ?, а я тобі свої:oops:
Чуєш,ти путо?Я тобі нічого ніколи не зкидала,і не зкину?Це ти тут вихвалявся,я читала?Фоток на вайбер захотів.Ага,по мічтай.

ПЕПА ??, Чорнобривка :медсестра: цього тижня гарно відпрацювала:good:. Можеш відпочити і оздоровитись:yes2:

ПЕПА ??, Чорнобривка :медсестра: цього тижня гарно відпрацювала:good:. Можеш відпочити і оздоровитись:yes2:
Я і завтра працюю,і в понеділок,і у вівторок ,і в середу і в четвер???нема коли відпочивати.Треба працювати,поки є можливість.Хто зна як далі буде.

Я і завтра працюю,і в понеділок,і у вівторок ,і в середу і в четвер???нема коли відпочивати.Треба працювати,поки є можливість.Хто зна як далі буде.
?:ангел:фаворитка
Пісня для тебе, щось нове ?:music:

Свобода, ладно)Уболтав????лови? IMG_20220521_212639.webp
Ще нові,з біркою?

Окальцованну :mamba:просто бісить, що тебе :медсестра:ніхто не бісить - борщи не вариш, шкарпетки під ліжком не збираєш,ср*ка не червона від шльопків і ліжко двох спальне тільки твоя ?
Зовсім ніт??
?:ангел:фаворитка
Пісня для тебе, щось нове ?:music:

Це було актуально років 7тому, для мого храпунчика

Останнє редагування:
Свобода, ладно)Уболтав????лови?IMG_20220521_212639.jpg
Ще нові,з біркою?
:rolleyes:років через 30 таке вдівай, добре :rolleyes:
Мої:bb:
Може й так,та мій храпунчик храпунам храпун, несмій на нього батон кришити
Пельменями годуй його пару разів в місяць , щоб фавориткою бути для нього, почула :rolleyes:

Вкладення

• 230734808_310_430.webp
    230734808_310_430.webp
    18.1 Кб · Перегляди: 25
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі