MilaS
✩ Premium ✩
- Дописи
- 7312
- Реакції
- 15596
- Бали
- 6780
MilaS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шо там перша столиця?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо там перша столиця?
99хіба то багато ??
? Відкрий шейк нарешті
Не хочу.Треба просто в телеграмі канали з новинами видалити,бо читаєш і охрєнєваєш просто.? Відкрий шейк нарешті
Від чого саме?Не хочу.Треба просто в телеграмі канали з новинами видалити,бо читаєш і охрєнєваєш просто.
Да блін від усього.Від обстановки,від цін від усього уже втомилась.Незнаю як у вас,у нас такий бардак з цінами,що просто піпец.Кожен день їздиш на ринки і офігіваєш як ціна піднімається.Щоб в цю пору молода картопля була 110 грн.кг?Да ніколи такого не було.А що буде осінню?Я як бабка точно,хожу по магазинах і акціонні крупи скуповую???сьогодні гречку знайшла по 55 грн,гребла шо дурна?Як воно все далі буде,я навіть не уявляю.У нас кришки для консервації 180 грн 50 шт.?а в сезон 500 будуть?Від чого саме?
Вторая спалка все еще свободнаДа блін від усього.Від обстановки,від цін від усього уже втомилась.Незнаю як у вас,у нас такий бардак з цінами,що просто піпец.Кожен день їздиш на ринки і офігіваєш як ціна піднімається.Щоб в цю пору молода картопля була 110 грн.кг?Да ніколи такого не було.А що буде осінню?Я як бабка точно,хожу по магазинах і акціонні крупи скуповую???сьогодні гречку знайшла по 55 грн,гребла шо дурна?Як воно все далі буде,я навіть не уявляю.У нас кришки для консервації 180 грн 50 шт.?а в сезон 500 будуть?
?Буся за руль уже сіла,єслі шо)))Вторая спалка все еще свободна?
Опаньки?Буся за руль уже сіла,єслі шо)))
???Ніт)Опанькистолбы поровняла на районе
?

В любой непонятной ситуации бросай руля и закрывай глаза????Ніт)
А ж заклинило?
Та нє.Мені не нравиться.Хочу електровєліка?В любой непонятной ситуации бросай руля и закрывай глаза?
ЛогичноТа нє.Мені не нравиться.Хочу електровєліка?

Не мітлу,а велосипед?Безтолоч)))Логично![]()
Ну рядомНе мітлу,а велосипед?Безтолоч)))

?І чого ото бідкаться, диви як все гарно складається?Буся за руль уже сіла,єслі шо)))
спокійної нам ночіЯ не сплю?І чого ото бідкаться, диви як все гарно складається
Я тільки роботу скінчила?а вони сплять?
Треба й собі спатиспокійної нам ночі