DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ісе babyШо в мене є![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ісе babyШо в мене є![]()
![]()
Ващето я люблю "сеkс на пляжі"?но купила що було)))Вибір в Києві не великий конечно?Ісе baby
Почекаю коментівВащето я люблю "сеkс на пляжі"?но купила що було)))Вибір в Києві не великий конечно?

Жгі дєд???
Так прохладно ещёВащето я люблю "сеkс на пляжі"?но купила що було)))Вибір в Києві не великий конечно?

Ну да,тільки пісок трохи мішає,а так то да ?Ващето я люблю "сеkс на пляжі"?но купила що було)))Вибір в Києві не великий конечно?

Нічосє який дефіцит ?Шо в мене є![]()
?Ну да,тільки пісок трохи мішає,а так то да ?![]()
Нафіга в Києві не діфіціт то вона погано шукаєНічосє який дефіцит ?
?
Простилку нужно брать скажиНічосє який дефіцит ?
?

У нас дефіцит ? треба сідр вийти купить??Нафіга в Києві не діфіціт то вона погано шукає
?? Звідки мені знатиПростилку нужно брать скажи
Аматоры![]()
Я бачу ти давно на пляжі?Простилку нужно брать скажи
Аматоры![]()
Спасатель малибу ептиЯ бачу ти давно на пляжі?

Шо ждеш?
У тебя если тепло можешь бабку заманить на ставок
Нічого… працюємоА Аня?
Привіт.
Як справи?
Шо ждеш?

Але я вам скажу,в теперішній час купувати алкоголь,мені особисто, соромно)?Але так захотілось шо просто капец? Я як його побачила в маркеті,летіла ,змітаючи всіх))?
І думала потім хоч би на блок посту не сказали відкрити сумку)Оце б позорище було.
Шо я тебе такого плохого сделалУ тебя если тепло можешь бабку заманить на ставок![]()

Ага. Прям Майями ептить его... 8 градусов и дождь ипенит как с ведраУ тебя если тепло можешь бабку заманить на ставок![]()
Я тебе умоляю яке стидно?? чи ти ящик брала??Шо ждеш?
Але я вам скажу,в теперішній час купувати алкоголь,мені особисто, соромно)?Але так захотілось шо просто капец? Я як його побачила в маркеті,летіла ,змітаючи всіх))?
І думала потім хоч би на блок посту не сказали відкрити сумку)Оце б позорище було.
![]()
Шо я тебе такого плохого сделал
Ага. Прям Майями ептить его... 8 градусов и дождь ипенит как с ведра
влаштуєте конкурс мокрих маєчок??? ну тобі раджу не розлягатись холодно, модна опозоритись