DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шо там куми??Здрастє ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо там куми??Здрастє ?![]()
Які??Мої бучанці по їли ,фільми втикають.Другі в Берліні)А я хочу в Київ ?Я хочу на роботу.Я хочу ліпити на своїй кухні???Шо там куми??
Не кажи..... життя стало....Які??Мої бучанці по їли ,фільми втикають.Другі в Берліні)А я хочу в Київ ?Я хочу на роботу.Я хочу ліпити на своїй кухні???
В нас тільки мороз.Така холодіна.Але вже з неділі плюс 10?І випруть на огород,шото дєлать.Тому я хочу в Київ ? Прекращайте оцю блін війну))Бо якщо мене заставлять садить картошку??нікого не помилую)?Не кажи..... життя стало....
Сидиш ,байдикуєш....?
В нас зима,сніг і мороз до -10 вночі
Ще рано?В нас тільки мороз.Така холодіна.Але вже з неділі плюс 10?І випруть на огород,шото дєлать.Тому я хочу в Київ ? Прекращайте оцю блін війну))Бо якщо мене заставлять садить картошку??нікого не помилую)?
Там
Пілімені кольорові ... це зброяПрекращайте оцю блін війну))
Прапор купила ?Перемогу??
Заради такої справи сама пошию?Прапор купила ?
Ледацюга...В нас тільки мороз.Така холодіна.Але вже з неділі плюс 10?І випруть на огород,шото дєлать.Тому я хочу в Київ ? Прекращайте оцю блін війну))Бо якщо мене заставлять садить картошку??нікого не помилую)?
Вже шийЗаради такої справи сама пошию?
Але.....,,трохи впирався,але в машину затащила,, ....і ,,давайте знайдемо господаря,,....??????????Нє,ну вовк то канешна перебор уже.Але я їх тож не розрізняю,де вовк а де пес)?
Паляниця?Доброго ранку??
Чого бути такою галасливою зранняВсім добрий ранок!!!![]()
Паляниця?
Чого бути такою галасливою зрання![]()

Свій???????Укрзалізниця![]()
![]()
Не деверсант ?)))Свій???????
Ніт?Не деверсант ?)))
Як дітвора твоя ?