- Дописи
- 2943
- Реакції
- 7588
- Бали
- 6500
NanaLedi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Радует, что люди на позитиве, не смотря на ситуацию??Всё хорошо!![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Радует, что люди на позитиве, не смотря на ситуацию??Всё хорошо!![]()
![]()
Наш народ фиг победишь!!!Радует, что люди на позитиве, не смотря на ситуацию??
Буду ждать. ?Наш народ фиг победишь!!!
Вечером напишу в Вайбер?????
І сніг!?Доброго ранку![]()
![]()
Я почтиЄ хто живий??
Сєпарка!Фоткала нашу мерію ???![]()
Фоткі таких об'єктів заборонено робити і тим більше викладати їх десь... по тебе вже виїхали 
Тримайтесь???Я почти
Ах ти дідуган))?Сєпарка!Фоткі таких об'єктів заборонено робити і тим більше викладати їх десь... по тебе вже виїхали
![]()
Ти в мойом чорному списку)Держитесь!!!Я почти
Ну єслі шо,то скажи тим що виїхали,що мені на 8 треба бути в центрі,то жду о 7.45??Сєпарка!Фоткі таких об'єктів заборонено робити і тим більше викладати їх десь... по тебе вже виїхали
![]()
??????Ну єслі шо,то скажи тим що виїхали,що мені на 8 треба бути в центрі,то жду о 7.45??
Я про них не забуваю)))Купую регулярно.А вдруг більш не куплю)))???????
Щоб квіти не забули?
С пиской потім розберемось ... зара нема часу ))Ах ти дідуган))?Ти в мойом чорному списку)
Вони в другий бік їдуть, вібачєй... де відвезуть там і буш ))Ну єслі шо,то скажи тим що виїхали,що мені на 8 треба бути в центрі,то жду о 7.45??
Токо не в ліс, токо не в ліс)))??С пиской потім розберемось ... зара нема часу ))
Вони в другий бік їдуть, вібачєй... де відвезуть там і буш ))
Та ну нах - в лісах зара шастають заблукавші "мирні росіяни"Токо не в ліс, токо не в ліс)))??
Отож,нащо їм зустріч з обозльонною українкою)))?Та ну нах - в лісах зара шастають заблукавші "мирні росіяни"
Та да... розлючені і люті українські жінки - це наша сама грізна зброя ?Отож,нащо їм зустріч з обозльонною українкою)))?
Єсть сомненія?)Та да... розлючені і люті українські жінки - це наша сама грізна зброя ?