Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
??Всьоо тепер буде не котік а храпунчикЧай Храпунчикусвому зроби,іди
![]()
?? хто сказав, шо не звисають ??доки ціцьки не звисають і ср*ка гладка і не опавша, живіт чебуреками не набитий- маєш радувати якогось щасливчика
. Почула
![]()
?....мученик великийНі ?. Бо далі від вас одні мученія![]()
ми стараємось
?Ти шо будеш дарувать??
Жіночці, сюрприз ?
Кому?
В мене, зараз, навіть тягач з чоловічим ім'ям - DAF...
Пий іноді пиво. Ячмінь ціцькам допоможе?? хто сказав, шо не звисають ??

Чогось згадала ,як ти про свої писав?.....не пий пиво?....почув??Пий іноді пиво. Ячмінь ціцькам допоможе![]()
Вися?Чогось згадала ,як ти про свої писав?.....не пий пиво?....почув??
Писав ,що вони в нього є....
Буду пити в найближчу п'ятницю. Ціцьки менші за твоїЧогось згадала ,як ти про свої писав?.....не пий пиво?....почув??
не переживайА ти мої де бачив??...зараз лупану у відповідь....Буду пити в найближчу п'ятницю. Ціцьки менші за твоїне переживай
Навіть, моя фантазія, змусила "систему зависнути"... ?Жіночці, сюрприз ?
???Ну букет на замовлення чи просто транж без причини, на манік?Навіть, моя фантазія, змусила "систему зависнути"... ?
Вдома, дублікат моєї банківської картки...???Ну букет на замовлення чи просто транж без причини, на манік?
?????????Профєсор до дня Св.Валентина готовий(за виграні гроші в конкурсі)???Переглянути вкладення 119330
За транж в Україну, мій банк знімає 18%.???Ну букет на замовлення чи просто транж без причини, на манік?