Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Зранку з'їв 1 бутерброд з печінкою тріски і мене забрали, не встиг поснідати... цілий день на ногах... Вже на виїзді з Києва в мегамаркеті купив пляшку йогурта...
Борщ без м'яса зараз такий смачний на вигляд...
Їда і вазелін)В мене хвора фантазія.Піду від гріха по далі)?

Представляю картину, когда вас в пижаме и тапочках за щиколотки пытаются вытащить, а вы при этом цепляетесь за лудку двери
Скоріш було б інакше. Авто їде від воріт, а я доганяю у взуті незашнурованому, в незащібнутому пуховику
" Дайте дожрать, ироды, креста на вас нет!!!")))
2 хв і тарілки борща немає... Як в армії... Їжа зникла

Скоріш було б інакше. Авто їде від воріт, а я доганяю у взуті незашнурованому, в незащібнутому пуховику

Бон аппетит.)

Но тут и бутерброд был бы как минимум с красной икрой...

Представляю картину, когда вас в пижаме и тапочках за щиколотки пытаются вытащить
В житті ніколи піжами не мав....
Навіть при -30 сплю з привідкритою форточкою, для провітрювання, натягнувши по вуха одіяло... І одягу на мені явно не 2 шуби і 5 пар підштанників....
А усьо. Немає вже нічого. Борщ і 1 банан зникли з мого життя....

Навіть при -30 сплю з привідкритою форточкою, для провітрювання, натягнувши по вуха одіяло... І одягу на мені явно не 2 шуби і 5 пар підштанників...
?

Навіть при -30 сплю з привідкритою форточкою, для провітрювання, натягнувши по вуха одіяло... І одягу на мені явно не 2 шуби і 5 пар підштанників....

А усьо. Немає вже нічого. Борщ і 1 банан зникли з мого життя....
В нас Душа"ночна жрица",а ви будете "ночный проглот"??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі