Dusha💚💚💚
✩ Premium ✩
- Дописи
- 16261
- Рішення
- 1
- Реакції
- 31889
- Бали
- 7240
Dusha💚💚💚 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Боже,як це милоВід серця тюбик відірвав би

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Боже,як це милоВід серця тюбик відірвав би

Їда і вазелін)В мене хвора фантазія.Піду від гріха по далі)?Зранку з'їв 1 бутерброд з печінкою тріски і мене забрали, не встиг поснідати... цілий день на ногах... Вже на виїзді з Києва в мегамаркеті купив пляшку йогурта...
Борщ без м'яса зараз такий смачний на вигляд...
Надеюсь, приятные...)Спогади про минулий раз...
Скоріш було б інакше. Авто їде від воріт, а я доганяю у взуті незашнурованому, в незащібнутому пуховикуПредставляю картину, когда вас в пижаме и тапочках за щиколотки пытаются вытащить, а вы при этом цепляетесь за лудку двери
2 хв і тарілки борща немає... Як в армії... Їжа зникла" Дайте дожрать, ироды, креста на вас нет!!!")))
Бон аппетит.)Скоріш було б інакше. Авто їде від воріт, а я доганяю у взуті незашнурованому, в незащібнутому пуховику
2 хв і тарілки борща немає... Як в армії... Їжа зникла
Но тут и бутерброд был бы как минимум с красной икрой...Скоріш було б інакше. Авто їде від воріт, а я доганяю у взуті незашнурованому, в незащібнутому пуховику
2 хв і тарілки борща немає... Як в армії... Їжа зникла
Кому як... Мені не надто... Якісь дівчата злі працюють на батьківщині у ДушіНадеюсь, приятные...)
Я не при дєлах?Я тута проїздом☺Кому як... Мені не надто... Якісь дівчата злі працюють на батьківщині у Душі
???Про політикубо ща як прийде любітєльніца кнопку нажать )))
А Вова як "віддується" - то наші правнуки ще будуть в поляндії на ягодах рачки відробляти
???
В житті ніколи піжами не мав....Представляю картину, когда вас в пижаме и тапочках за щиколотки пытаются вытащить
А усьо. Немає вже нічого. Борщ і 1 банан зникли з мого життя....Бон аппетит.)
Сьогодні одні сюрпризи,?Ще такої пропозиції нашим жіночкам ніхто не робив![]()
-30 в комнате?? Настоятельно рекомендую обзавестись пижамойНавіть при -30
?В житті ніколи піжами не мав....
Навіть при -30 сплю з привідкритою форточкою, для провітрювання, натягнувши по вуха одіяло... І одягу на мені явно не 2 шуби і 5 пар підштанників...
Не про тебе розмова. Витре пенсне серветкою і поклади у шухлядку. Дякую.
В нас Душа"ночна жрица",а ви будете "ночный проглот"??В житті ніколи піжами не мав....
Навіть при -30 сплю з привідкритою форточкою, для провітрювання, натягнувши по вуха одіяло... І одягу на мені явно не 2 шуби і 5 пар підштанників....
А усьо. Немає вже нічого. Борщ і 1 банан зникли з мого життя....
Не про тебе розмова. Витре пенсне серветкою і поклади у шухлядку. Дякую.

??В нас Душа"ночна жрица",а ви будете "ночный проглот"??

А почему борщ без мяса? Веган чи фінансова скрута??А усьо. Немає вже нічого. Борщ і 1 банан зникли з мого життя....
Одно ж не исключает другое?)А почему борщ без мяса? Веган чи фінансова скрута??