DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?В телефон...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?В телефон...
Ти не сестра вічноголодної ? ?Пирожное....и всё ?
Ніт...??Ти не сестра вічноголодної ? ?
?Ти не сестра вічноголодної ? ?
Візьми ти вже ту канхфету з полкі ))))
Я на дієтіВізьми ти вже ту канхфету з полкі ))))

Оооо,в мене сьогодні був день роздивляння облич)Прийшов мужчина в магаз,я щось зависла і з концентрувала погляд на ньому. А він,бл ржу"Дєтка,дивись не влюбись"????Кажу тьфу на вас)))Не мой фасон))?Праздники 10 февраля
- День рождения утюга
- День памяти А.С. Пушкина
- День домового
- День пирожного с сырным кремом
- Всемирный день зернобобовых культур
- День рассматривания лиц
- День зонтика
- День "Дайте имя своему автомобилю";
Тоді жуй жарену ковбасуЯ на дієті![]()

Яке спасібо?3 мілки по 300 гр.Адреса в ЛС.
Куда милку отправлять?? По Новой почте???Яке спасібо?3 мілки по 300 гр.Адреса в ЛС.
Отак ти свою долю обманулаОооо,в мене сьогодні був день роздивляння облич)Прийшов мужчина в магаз,я щось зависла і з концентрувала погляд на ньому. А він,бл ржу"Дєтка,дивись не влюбись"????Кажу тьфу на вас)))Не мой фасон))?
Міняй нік на Дєтка?Оооо,в мене сьогодні був день роздивляння облич)Прийшов мужчина в магаз,я щось зависла і з концентрувала погляд на ньому. А він,бл ржу"Дєтка,дивись не влюбись"????Кажу тьфу на вас)))Не мой фасон))?
?Долбаный интернэт... Тупит...
Люда,це був триндець.Я виріжу фотку з камери і ці лосини його з розовими полосками)???я ще годину сміялась.Міняй нік на Дєтка?
Yes.Куда милку отправлять?? По Новой почте???
А конкретней?Люда,це був триндець.Я виріжу фотку з камери і ці лосини його з розовими полосками)???я ще годину сміялась.
Yes.
????Люда,це був триндець.Я виріжу фотку з камери і ці лосини його з розовими полосками)???я ще годину сміялась.
Что конкретней??А конкретней?
Нова пошта?А конкретней?
Адрес отделения Новой почты...????
Что конкретней??