Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Але у мене пневмонія
Я звісно не лікар, але зміни в легенях при ковіді є практично завжди, але це не означає, що їх треба лікувати як при пневмонії.
Пневмонія - це бактеріальне ураження, а зміни при ковіді цпецефічні і на них не діють антибіотики широкого спектру що використовують при лікуванні запалення легень. Вони тільки пригнічують імунну систему ... і без того вже покладену на спину.
Але зновуж таки - я просто паталогоанатом. Я не лікую, а підготовлюю до землі.

Я звісно не лікар, але зміни в легенях при ковіді є практично завжди, але це не означає, що їх треба лікувати як при пневмонії.
Пневмонія - це бактеріальне ураження, а зміни при ковіді цпецефічні і на них не діють антибіотики широкого спектру що використовують при лікуванні запалення легень. Вони тільки пригнічують імунну систему ... і без того вже покладену на спину.
Дідуля???

Та ці протоколи дебільні.

Воно-то так, але призначають же ж. Ну і мене шкварило, я дихати не могла. Зараз вже ліпше
Я про інше...
Одужуй давай повністю ???
Я ж тебя не знаю... Пока... Еще не определился...
Ого ...планы Барбаросса....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі