Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всем привет. До сих пор не могу отойти от шока. Прислали диджеи письмо. Как такое возможно??? Адрес мой, однофамилец и отчество одинаковое с каким-то левым мужиком. Скажу мужу, что теперь с нами будет жить Руслан?
Не знаю,як чоловік,но тобі буде норм)?

??????
Тебе брата нашли??????
По любому. И это уже второе письмо, которое мне присылают на левых людей. С начала бизнес позыка, теперь диджеи. Мне что, решили все шаражки писем прислать?
Я даже не знала, что есть ФК Профиль, который выдает бабло на год. Теперь знаю ?

:blum1:ага, я так і поняла
:rolleyes: твоя доня гарно дівку намалювала :ok:. Зачиска на картині бомбезна і очи кота :swoon:. Професійно намалювала, нехай не зупиняється. Почула:rolleyes: Окальцованна :mamba:
Prostomariia рамки для картин потрібні, бо це витвір мистецтва а не :punish:календарик

:rolleyes: твоя доня гарно дівку намалювала :ok:. Зачиска на картині бомбезна і очи кота :swoon:. Професійно намалювала, нехай не зупиняється. Почула:rolleyes: Окальцованна :mamba:
Prostomariia рамки для картин потрібні, бо це витвір мистецтва а не :punish:календарик
Рамка більше за картину буде коштувать, тому пока без них, доречі кота за 1день розмалювала?
DIVULYA ?, як святкується, птічка?

IMG_20220208_145257.webp
?

А там вчерашний автор, где стырили 13к, не писал случайно?

ПЕПА??, напиши мені рецепт сирників в пп,бо опять десь того скріна немає?
Треба в блокнот виписати рецепт.

Останнє редагування:
Сьогодні вночі не спалось,зайшла на форум,зверніть увагу на ніки і таблички)???
IMG_20220208_192909.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі