Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Навушники)Dusha?????, та ти письменниця? такий накатала віршик
?А шо за приз доречі??
Не звернула уваги, ти тоже там?? Кого мені лайкать?Навушники)
Кого хочеш))) Пройдись від першої сторінки)))Не звернула уваги, ти тоже там?? Кого мені лайкать?
Мене)))?Не звернула уваги, ти тоже там?? Кого мені лайкать?
Звідки в мене скільки часу? треба ткнути пальцемКого хочеш))) Пройдись від першої сторінки)))
Та яка я письменниця...так любітєль)Dusha?????, та ти письменниця? такий накатала віршик
?А шо за приз доречі??
?Ніт, сиди без навушниківМене)))?
?Так філігранно написати про те що потратила на всіляку фігню, талант треба ?Та яка я письменниця...так любітєль)
?Ніт, сиди без навушників
У мене дві пари аж є)))?В мене теж))) То я і не парюсь)))У мене дві пари аж є)))?
Ага,то вроджений талант,гребти все підряд??Так філігранно написати про те що потратила на всіляку фігню, талант треба ?

Зі списком ходить треба)))??Ага,то вроджений талант,гребти все підряд?
Іноді сама собі дивуюся як можна в магаз зайти по хліб і нагребти всякої фігні,а хліб не купити![]()
Це жіноче?....ти така не одна.....і немає чого дивуватись....Ага,то вроджений талант,гребти все підряд?
Іноді сама собі дивуюся як можна в магаз зайти по хліб і нагребти всякої фігні,а хліб не купити![]()
В мене нема нічого,я бідна нещасна жінка в декреті,мені нада всь0?В мене теж))) То я і не парюсь)))
?Ну от, я про це подумала, тобі треба шось інше?наприклад 10л водки з дозаторомУ мене дві пари аж є)))?
Хожу,але не допомагає?Зі списком ходить треба)))??
Щей загрибуща?В мене нема нічого,я бідна нещасна жінка в декреті,мені нада всь0?
??Ну от, я про це подумала, тобі треба шось інше?наприклад 10л водки з дозатором
Це чого??Ну от, я про це подумала, тобі треба шось інше?наприклад 10л водки з дозатором