DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бессонница ??Ну ладно я на роботі,тебе чого підняло?)))?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бессонница ??Ну ладно я на роботі,тебе чого підняло?)))?
А я б по спала)))?Бессонница ??
Як твої очі?А я б по спала)))?
Ще червоні.Трошки менше сверблять,п'ю таблетки,капаю.Я уже думала,може це в мене на муку алергія?Я викинула і крем і шампунь,але не проходе.Як твої очі?
А спеції якісь?...щось нове?....мука ніЩе червоні.Трошки менше сверблять,п'ю таблетки,капаю.Я уже думала,може це в мене на муку алергія?Я викинула і крем і шампунь,але не проходе.
Та ні вроді.Можливо ще думаю на якусь зелень з мікрогріну.А спеції якісь?...щось нове?....мука ні
Заказуй)Я на минулих вихідних замовляла, то я не скоро захочу)?У вас є Осама?
Ох він мені не подобається)В мене прям в сусідньому під'їзді вони.В нас зіпсувались.Роблять аби рахувалось.Погуглю
Думала в Суші майстер
В них класні.
ОкОх він мені не подобається)В мене прям в сусідньому під'їзді вони.В нас зіпсувались.Роблять аби рахувалось.
В них класні.
Віддихаю 2 дні
.
і зробила, а не балакала, п'ючи каву в одних труселях
Це шо за смайл?Віддихаю 2 дніі завтра після обіду на работу
.
Ти там знаєш в чому я?Якщо дійсно хочеш чогось, то всталаі зробила, а не балакала, п'ючи каву в одних труселях
![]()
А я вчора блін подивилась той серіал,цілу ніч блокбастер)))Я представляю якби хто поруч спав,проснулась поперек ліжка)?Що я вночі роблю,аж самій цікаво стало.Це шо за смайл?
Ти там знаєш в чому я?
?????????????А я вчора блін подивилась той серіал,цілу ніч блокбастер)))Я представляю якби хто поруч спав,проснулась поперек ліжка)?Що я вночі роблю,аж самій цікаво стало.

В махровых утеплённых труселях? )Це шо за смайл?
Ти там знаєш в чому я?
??????????????????В махровых утеплённых труселях? )