Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?Хтона, не спалосьА ти чо не спиш?
Ти мені поробивВставайокальцованна
. Швидше встанеш, швидше все зробиш
![]()

?Я на протязі дня??????Добрий ранок)Всіх зі святом![]()
?
?А до цього ти їбала мізки пів року
???5косарєй Треба заплатитьДень почався?
Давно я комуналку через касу банку не платила)))?
Ого?ти шо год не платила??Хтона, не спалось
Ти мені поробив
?Я на протязі дня???
?А до цього ти їбала мізки пів року
???5косарєй Треба заплатить
Це за місяць ?Ого?ти шо год не платила?
В тебе там 5 комнатні апартаменти шолі?)))?Це за місяць ?
61квм, централізоване отопленіє дорого, почті 4, воду і газ скільки використаєм, лічильники, бо було б більшеВ тебе там 5 комнатні апартаменти шолі?)))?
Опалення 340)))?Вся комуналка 900.Я тільки що в приваті ругалась за комісію)))Одна квитанція 30-40 грн)Якщо ти не клієнт.Озвіріли падлюки ?61квм, централізоване отопленіє дорого, почті 4, воду і газ скільки використаєм, лічильники, бо було б більше
Да, індивідуальне нині обійдеться нам в 70тисяч орієнтовно, вроді й не багато, та зібрати цю суму при наших зп і розходах не реально...да комісію гребуть дебелу, ми бабушку туди як пенсіонера оформили і списується з карти без комісії, головне положить вчасноОпалення 340)))?Вся комуналка 900.Я тільки що в приваті ругалась за комісію)))Одна квитанція 30-40 грн)Якщо ти не клієнт.Озвіріли падлюки ?
Йоооолки, а чо так дорого??Да, індивідуальне нині обійдеться нам в 70тисяч орієнтовно,
В мене газ з доставкою разом в середньому 3500,вода 300,світло 230,мусор 70.....за 2 людини.Йоооолки, а чо так дорого??
Та ми взагалі то про ціну автономного опалення..В мене газ з доставкою разом в середньому 3500,вода 300,світло 230,мусор 70.....за 2 людини.
А там 4.Нічого дивного.
В нас по 8.Та ми взагалі то про ціну автономного опалення..
Про ціну встановленняВ нас по 8.
Щоб в квартирі змінити....то зашквар.Про ціну встановлення
Зашквар то трохи інший смисл слова)).то зашквар
Да раніше платила через моно,вообще красота.А це блін комісія 120 грн.?Я води в місяць на таку суму виливаю))А це дариш банку.Да, індивідуальне нині обійдеться нам в 70тисяч орієнтовно, вроді й не багато, та зібрати цю суму при наших зп і розходах не реально...да комісію гребуть дебелу, ми бабушку туди як пенсіонера оформили і списується з карти без комісії, головне положить вчасно
Зануда.Зашквар то трохи інших смисл слова))
Скоро будеш так само платити.Да раніше платила через моно,вообще красота.А це блін комісія 120 грн.?Я води в місяць на таку суму виливаю))А це дариш банку.
Як хочу так і називаю.