Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
День почався?
Давно я комуналку через касу банку не платила)))?

?Хтона, не спалось
Вставай :clapping:окальцованна:mamba:. Швидше встанеш, швидше все зробиш :D
Ти мені поробив :punish:
IMG_20220119_063023.jpg
???Добрий ранок)Всіх зі святом❤️?
?Я на протязі дня???
?А до цього ти їбала мізки пів року
День почався?
Давно я комуналку через касу банку не платила)))?
???5косарєй Треба заплатить

61квм, централізоване отопленіє дорого, почті 4, воду і газ скільки використаєм, лічильники, бо було б більше
Опалення 340)))?Вся комуналка 900.Я тільки що в приваті ругалась за комісію)))Одна квитанція 30-40 грн)Якщо ти не клієнт.Озвіріли падлюки ?

Опалення 340)))?Вся комуналка 900.Я тільки що в приваті ругалась за комісію)))Одна квитанція 30-40 грн)Якщо ти не клієнт.Озвіріли падлюки ?
Да, індивідуальне нині обійдеться нам в 70тисяч орієнтовно, вроді й не багато, та зібрати цю суму при наших зп і розходах не реально...да комісію гребуть дебелу, ми бабушку туди як пенсіонера оформили і списується з карти без комісії, головне положить вчасно

Да, індивідуальне нині обійдеться нам в 70тисяч орієнтовно, вроді й не багато, та зібрати цю суму при наших зп і розходах не реально...да комісію гребуть дебелу, ми бабушку туди як пенсіонера оформили і списується з карти без комісії, головне положить вчасно
Да раніше платила через моно,вообще красота.А це блін комісія 120 грн.?Я води в місяць на таку суму виливаю))А це дариш банку.

Зашквар то трохи інших смисл слова))
Зануда.
Як хочу так і називаю.
Да раніше платила через моно,вообще красота.А це блін комісія 120 грн.?Я води в місяць на таку суму виливаю))А це дариш банку.
Скоро будеш так само платити.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі