Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
За рік тай 3к? Може зря пішла?Курочка по зьорнишку клює ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
За рік тай 3к? Може зря пішла?Курочка по зьорнишку клює ?
3,6За рік тай 3к? Може зря пішла?

Зануда ? Я відпустку відкинула)
А, ну ок)Зануда ? Я відпустку відкинула)
Це й бухгалтер все порахує)???Зануда ? Я відпустку відкинула)
Та я помітила ? А тепер розумію скільки бабосиків втратила???Це й бухгалтер все порахує)???
То тобі так здається, що ревіла б...Я люблю всіх дітей,і легко знаходжу спільну мову.Але на такій роботі не змогла б.Ти що,я б ревіла разом з ними)
Печально, але що поробиш? Таке життє...Жарти жартами, та насправді це печально. Ті хто роблять важливі речі - мають мало, і навпаки (я в плані державних робіт)
Дивись мені)Я теж роблю важливу справу)?Жарти жартами, та насправді це печально. Ті хто роблять важливі речі - мають мало, і навпаки (я в плані державних робіт)
Пельмешки - це дууууууже важливо))Дивись мені)Я теж роблю важливу справу)?
Я про державні роботи, я ж написавДивись мені)Я теж роблю важливу справу)?
Не даєш чоловікам від голоду вмерти??Дивись мені)Я теж роблю важливу справу)?
?????Скажу тобі прикол)))Всім гостям зробила вчора подарунки,як сьогодні дівчата дякували)???Що біля плити не треба стояти пів дня.Пельмешки - це дууууууже важливо))
Ніт, вареники з картоплею важливіші ??Пельмешки - це дууууууже важливо))
Ще гірше, аніж твоя надбавка до з/пMorfius, доречі, ти бачив 4 матрицю? Як тобі??
Я м'яско більше люблюНіт, вареники з картоплею важливіші ??
Мнєсо то є мнєсо, а вареники то є вареникиЯ м'яско більше люблю![]()
Вговорив? Таки буду їх сьогодні варити?Мнєсо то є мнєсо, а вареники то є вареники
Підтримую))) але , хепі еед ніхто не відміняв))Ніт, вареники з картоплею важливіші ??
Ще гірше, аніж твоя надбавка до з/п