Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Збій в іншій причині...зарано я пляшку в нього забрала...він в 21:00 наче і лягає спати,але в 23:00 їсти просинається і поки поїсть,то розгулюється...
Але пляшку назад не хочу і не буду вже повертати...забібікало ту суміш купувати...
Нехай,перетерплю)))
Ооо,бутилки це горе)))?Я пам'ятаю наша згоріла в грубці)))?Дід спалив)?Сказав хвате.А пустишками ми не користувались ,то були всюношні)))?

Останнє редагування:
Ооо,бутилки це горе)))?Я пам'ятаю наша згоріла в грубці)))?Дід спалив)?Сказав хвате.А пустишками ми не користувались ,то були всюньошні)))?
Ну я до трьох років суміш не збираюся купувати,а молоко він з пляшки відмовився пити,ну нехай їсть з ложки молочні каші.
Я вже на провокаційні істерики Царя не ведусь:cool:

Ну я до трьох років суміш не збираюся купувати,а молоко він з пляшки відмовився пити,ну нехай їсть з ложки молочні каші.
Я вже на провокаційні істерики Царя не ведусь:cool:
Мачуха)??

Після пережитого перехідного віку старшої,я вже в непробивній броні перед істериками.
В мене тут поруч живе свекруха,яка балує як хоче)Одна внучка,і по ходу єдина)))?Як залишається зі мною,я себе монстром відчуваю.Одні крики і сльози.?

1510799710_002.webp

Там та каша заварена від народження:facepalm:
Я в шоці просто.Дитині більше трьох рочків,і памперси,щей хлопчик.В мене нема слів.І головне,броня,хрен достукаєшся.Невже нема поруч ні батьків,ні людей щоб підказали,раз ми ******,і не розуміємо.

Я в шоці просто.Дитині більше трьох рочків,і памперси,щей хлопчик.В мене нема слів.І головне,броня,хрен достукаєшся.Невже нема поруч ні батьків,ні людей щоб підказали,раз ми ******,і не розуміємо.
Я вже навіть не намагаюся. Мені мазі вистачило і сумішей.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі